ben cok umursamiyorum bu durumlari. Sonunu bildigim seyler icin umut etmiyorum, umut edip kendini olmayacak bir seye inandirmak kendini gecici olarak avutup kandirmaya sebep oluyor ve nihayet zamani gelince olunmayinca cok büyük bir yikim oluyor. Her zaman kendini olumsuz olunacak durumada hazir etmelisin. Fenerbahce'nin sampiyon olmayacagi aylar öncesinden belliydi. Bundan dolayi en ufak bir üzüntü duymadim
Ama sen şimdi klip ekleyip yazdın.ben cok umursamiyorum bu durumlari. Sonunu bildigim seyler icin umut etmiyorum, umut edip kendini olmayacak bir seye inandirmak kendini gecici olarak avutup kandirmaya sebep oluyor ve nihayet zamani gelince olunmayinca cok büyük bir yikim oluyor. Her zaman kendini olumsuz olunacak durumada hazir etmelisin. Fenerbahce'nin sampiyon olmayacagi aylar öncesinden belliydi. Bundan dolayi en ufak bir üzüntü duymadim
ne yazdim be @Yakamoz-Asi @MasacRE @MEnes @BARON男爵 @Cervantes @Angelica kulaginiza küpe olsun bu (aman takmayin küpe, lafin gelisi tabi takanada saygi duyariz jsjsjjs ) ( bu arada sohbete cevirmeyin, bir sey yazan olursa yanina sarki eklesin, konsept disina cikilmasin )
ben cok umursamiyorum bu durumlari. Sonunu bildigim seyler icin umut etmiyorum, umut edip kendini olmayacak bir seye inandirmak kendini gecici olarak avutup kandirmaya sebep oluyor ve nihayet zamani gelince olunmayinca cok büyük bir yikim oluyor. Her zaman kendini olumsuz olunacak durumada hazir etmelisin. Fenerbahce'nin sampiyon olmayacagi aylar öncesinden belliydi. Bundan dolayi en ufak bir üzüntü duymadim
ne yazdim be @Yakamoz-Asi @MasacRE @MEnes @BARON男爵 @Cervantes @Angelica kulaginiza küpe olsun bu (aman takmayin küpe, lafin gelisi tabi takanada saygi duyariz jsjsjjs ) ( bu arada sohbete cevirmeyin, bir sey yazan olursa yanina sarki eklesin, konsept disina cikilmasin )
Klip bu görsel değil ki.Ne var bu görselde
Yok. Twitter'da bir edit gördüm, ondan beri dolandı dilime. Dinleyip duruyorum.Hacklendin mi acaba?
Bu şarkı patlayacak anlaşılan.Yok. Twitter'da bir edit gördüm, ondan beri dolandı dilime. Dinleyip duruyorum.
Patlayacak değil patlamış.Bu şarkı patlayacak anlaşılan.
Dinlemeye başlamışken bütün albümü dinle istersen.