Bu başlık altında kaliteli olduğunu düşündüğünüz ancak erken final yapmak zorunda kalan yapımları paylaşabilirsiniz.
Bu konu siyasete giriyor
Evet hatta ilk ters afişi görmüştüm. Değeri bilinmedi canım Halka'mınEkli dosyayı görüntüle 121315Ekli dosyayı görüntüle 121316
Dizinin afişinin böyle olduğunu biliyor muydunuz? @MEnes @mesmeso @batuhankaralar @Gizmen @MasacRE ve diğer izlemiş olanlar
Küfürden kaynakli harcanan sihirli annemBenim aklıma Acunun harcadığı Hükümsüz geldi...
Dosi hanım konuya tek atmış resmen. Bunun üstüne söylenecek başka bir yapım yoktur... Afişi de görmemiştim sanırım. Hatırlayamadım bu afişi.Ekli dosyayı görüntüle 121315Ekli dosyayı görüntüle 121316
Dizinin afişinin böyle olduğunu biliyor muydunuz? @MEnes @mesmeso @batuhankaralar @Gizmen @MasacRE ve diğer izlemiş olanlar
@Cervantes konu için onay istediğinde aklıma ilk gelen yapım olmuştu. Konuyu açması için benim aktifliğimi bekledi. Afişi zaten dizinin yorum konusuna atacaktım, zamanlaması harika oldu ve saniyesinde göreseli fırlattımDosi hanım konuya tek atmış resmen. Bunun üstüne söylenecek başka bir yapım yoktur... Afişi de görmemiştim sanırım. Hatırlayamadım bu afişi.
Dosi hanıma bak bee, resmen bu anı bekliyormuş tek atmak için@Cervantes konu için onay istediğinde aklıma ilk gelen yapım olmuştu. Konuyu açması için benim aktiflerimi bekledi. Afişi zaten dizinin yorum konusuna atacaktım, zamanlaması harika oldu ve saniyesinde göreseli fırlattım
Ne diziydi be... Ne ince işçilik bir başyapıttı be... Tabii'de 2. sezonun gelmesini her şeyden çok istiyorum...Ekli dosyayı görüntüle 121315Ekli dosyayı görüntüle 121316