Bu kaosta çok tatlı oldu canım @Dosi kıyamayan kibar adam Ömer
Kendisini ne kadar çok saygı sevgi beslediğimi bir bilse ben forumda herkesi çok severim foruma girmemdeki en büyük sebep zaten bu tatlı atıṣmalar. Tadı tuzu forumun.
Bu kaosta çok tatlı oldu canım @Dosi kıyamayan kibar adam Ömer
Oralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyimbiz bahamalardayız hayatım 😎😎😎
o mesaj o anlama geliyor aynen.Kaos istiyordun olmuṣ mu @Angelica
Hadi ikna oldum diyelimKendisini ne kadar çok saygı sevgi beslediğimi bir bilse ben forumda herkesi çok severim foruma girmemdeki en büyük sebep zaten bu tatlı atıṣmalar. Tadı tuzu forumun.
Laaa bu bizi suya götürür su alın diye susuz geri getirirrrrrOralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyim
o mesaj o anlama geliyor aynen.
Diğer kısma gelince, @Cervantes genelde ortalığı karıştırır veya zemin hazırlar sonra kaçar
Oralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyim
Diğer kısma gelince, @Cervantes genelde ortalığı karıştırır veya zemin hazırlar sonra kaçar
Yeni oyunlar planlar için kendini yorma işte son günlerin keyfini çıkar
Oralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyim
------
Hadi ikna oldum diyelim
Bilmukabele (bunu sana kullanmak varmış)
Belki sonra çekirdekleri ile gelip okur tek tek @Cervantes
Belki sonra çekirdekleri ile gelip okur tek tek @Cervantes
O kelimeyi yanlış hatırlamıyorsam ilk @MEnes ‘ten duymuştum. Hatta anlamı ne demiştim öyle öğrenmiştim. Forum sayesinde kelime hazinem genişledi
@EmreCan gibi profillerde beni etiket etmeyin demez umarım @CervantesKesin Kayseri mantısı yerken okuyacaktır. @Cervantes eskiden bildirim yok diye yakınırdı ṣimdi ṣikayet edebilir.
O kelime hazinesi konusunda forumdan bende öğrendim çok. Ṣanslıyız.
Kendisini ne kadar çok saygı sevgi beslediğimi bir bilse ben forumda herkesi çok severim foruma girmemdeki en büyük sebep zaten bu tatlı atıṣmalar. Tadı tuzu forumun.
@EmreCan gibi profillerde beni etiket etmeyin demez umarım @Cervantes
Emrecan niye azalttı onuda anlamadım.
Mantı olsada yesek @Angelica
@EmreCan gibi profillerde beni etiket etmeyin demez umarım @Cervantes
Emrecan niye azalttı onuda anlamadım.
Mantı olsada yesek @Angelica
@Cervantes dedim heyecan gelsin diye
Tam değil @Sherlock ve avaneleri olursa tadına doyulmaz.
@Sherlock un kaosunu görmeden kaos gördüm sanma.Bu kaosta çok tatlı oldu canım @Dosi kıyamayan kibar adam Ömer
55 yaşında insansın bu yaşa kadar sen favori üye olmuşsundur bence x😂😂Aferim sana
55 yaşında insansın bu yaşa kadar sen favori üye olmuşsundur bence x😂😂