Nisan 2023 Ayının En Favori Üyesi - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın en favori üyesi olsun?

• Angelica

Oy: 5 26.3%
  • Yakamoz Asi

Oy: 8 42.1%
  • Cervantes

Oy: 6 31.6%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
:ABu kaosta çok tatlı oldu canım @Dosi kıyamayan kibar adam Ömer :A

Kendisini ne kadar çok saygı sevgi beslediğimi bir bilse :D ben forumda herkesi çok severim foruma girmemdeki en büyük sebep zaten bu tatlı atıṣmalar. Tadı tuzu forumun. :D

biz bahamalardayız hayatım 😎😎😎

Beach Drinking GIF by Pudgy Penguins
Oralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? :A bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyim :A
Kaos istiyordun olmuṣ mu :A @Angelica :D
o mesaj o anlama geliyor aynen.
Diğer kısma gelince, @Cervantes genelde ortalığı karıştırır veya zemin hazırlar sonra kaçar :A
------

Kendisini ne kadar çok saygı sevgi beslediğimi bir bilse :D ben forumda herkesi çok severim foruma girmemdeki en büyük sebep zaten bu tatlı atıṣmalar. Tadı tuzu forumun. :D
Hadi ikna oldum diyelim :A
Bilmukabele (bunu sana kullanmak varmış)

Oralarda tek başınıza olduğunuzumu sanıyorsun? :A bu tarz durumlara bile çözüm bulmuş biriyim :A

Diğer kısma gelince, @Cervantes genelde ortalığı karıştırır veya zemin hazırlar sonra kaçar :A

Ben seni sevmem mi ya.. gelip gidiyordum foruma kalmam için o kadar uğraṣan seni niye sevmiiiim abooovvvv kaç kaç kaç :D

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

------

Hadi ikna oldum diyelim :A
Bilmukabele (bunu sana kullanmak varmış)

Bu arada evet @Cervantes yine kaçmıṣ :A

Bilmukabele güzel kelime. :D

Belki sonra çekirdekleri ile gelip okur tek tek @Cervantes :A

O kelimeyi yanlış hatırlamıyorsam ilk @MEnes ‘ten duymuştum. Hatta anlamı ne demiştim öyle öğrenmiştim. Forum sayesinde kelime hazinem genişledi :A

Kesin Kayseri mantısı yerken okuyacaktır. :A @Cervantes eskiden bildirim yok diye yakınırdı ṣimdi ṣikayet edebilir. :F

O kelime hazinesi konusunda forumdan bende öğrendim çok. Ṣanslıyız. :D

Valla aynen öyle bu yüzden kopamıyoruz ya burdan :D
------

@EmreCan gibi profillerde beni etiket etmeyin demez umarım :A @Cervantes
Emrecan niye azalttı onuda anlamadım.
Mantı olsada yesek :A @Angelica

Emrecan gereksiz buluyor interneti sosyal medyayı ondan instagramda bile fazla konuşamıyoruz yazmıyor az yazıyo :A