'Maviye Sürgün' Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
FvRw-gHWYAIS4X6

Güney Amerika'daki Telemundo kanalı için çekilen Maviye Sürgün dizisinin Türkiye'deki adresi de netleşti.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Ayça Erturan, Bülent Şakrak, Gökşen Ateş, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış'ın paylaştığı, 26 bölüm sürecek olan ve çekimleri Marmaris-Selimiye'de devam eden yapım, yaz sezonunda Show TV'de ekrana gelecek.

Maviye Sürgün, yakında Show TV'de!

Trt diye açıklanmıştı, sevindim, yaz dizisi olacak galiba

26 bölüm garanti verilmiş sanırım reytingleri sıfır çeksede tüm yaz yayında kalacak gibi .. Kadroda yan roldeki isimler komedi gibi dururken başroller ve gelen afiş komediden uzak duruyor ilginç konusunu deyiverin hele ağalar :pala:

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Belliydi zaten. Güzel farkli yaz dizileri yapmak/yayinlamak yerine acaba neden bu tür hamleler yapiyor bu kanal.... yazik

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
26 bölüm garanti verilmiş sanırım reytingleri sıfır çeksede tüm yaz yayında kalacak gibi .. Kadroda yan roldeki isimler komedi gibi dururken başroller ve gelen afiş komediden uzak duruyor ilginç konusunu deyiverin hele ağalar :pala:
Hay hay
Oğuz bir gün denizde Defne adında bir kadını kurtarır. Kıbrıs’ta bir otelde Eğlence Müdürü olarak çalışan Defne’nin sırlarla dolu hayatı Oğuz’un tüm düzenini değiştirir. Defne’nin peşinde ise Kürşat adlı karanlık bir adam vardır.

Şaşırmadım bir ihtimal FOX'ta olur diye düşünüyordum. Reytinglerde çakılsa da 26 bölüme tamamlayacaklar mı acaba