ATV'den Yeni Dizi: Üvey Anne

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1200px-Atv_logo_2010.svg.png

"Dizi ATV'de izlenir" sloganı ile ekranların en beğenilen yapımlarına imza atan kanaldan yeni bir dizi geliyor.

Yapımcılığını ONN Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Yasemin Kırbaş ile Hülya Vural'ın kaleme aldığı ve adı 'Üvey Anne' olarak belirlenen dizinin çekimleri Mayıs ayında başlayacak.

Üvey Anne, Haziran'da ATV'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Eski dönemde vardı Üvey baba diye dizi Şemsi İnkaya harikaydı onun gibimi olacak acaba

Ve yine her yaz oldugu gibi sonunda yeni dizi haberleri gelmeye basliyor... Show Tv'im de hala ses seda yok...

• Beğendim
Dizinin adı 'Üvey Anne'ymiş.
Ve yine her yaz oldugu gibi sonunda yeni dizi haberleri gelmeye basliyor... Show Tv'im de hala ses seda yok...
İsmi değişir muhtemelen.
Eski dizi Üvey Baba'yı hatırlattı bana. Efsane bir diziydi. İnşallah öyle bir dizi olur.
Eski dönemde vardı Üvey baba diye dizi Şemsi İnkaya harikaydı onun gibimi olacak acaba

• Beğendim
Haziran ayinda dizi baslarsa yaz dizisi olur ki yaz ayinda dram izlenir mi ki? (b)

Ismi degisir gibi geliyor bana da.

Haziran ayinda dizi baslarsa yaz dizisi olur ki yaz ayinda dram izlenir mi ki? (b)

Ismi degisir gibi geliyor bana da.
ATV'nin yaz sezonunda yayınladığı çoğu dizi dram; Kimse Bilmez, Canevim, Sevmek Zamanı, Gül Masalı. Eğer iyi bir hikayesi var ise izlenir bence.