Nilay pert hediyeyi görünce22. BÖLÜM ÖN İZLEME
Nilay pert hediyeyi görünce22. BÖLÜM ÖN İZLEME
Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum
-Bir kadın olarak ben bu tarz şeyleri hazmedemiyorum açıkçası. Ülkemizde bu kadar kadın cineyeti oluyorken ve bunlara intihar süsü veriliyorken Nursema’nın böyle bir şeyle burun buruna gelmesi...
— dizicibaĞyan (@DiziciBagyan) April 7, 2023
-Allah korudu yavrumu.
-Keşke siz de başta biraz korusaydınız.#KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/gJQhPwDLf4
Niyetliyim
— ʟᴇʏɴᴀ꙳ (@leynalebedeva) April 7, 2023
Art niyetli misiniz dermişim haoslaldğslsps#KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/cgdklDK2XJ
"Metehan'ın senin oğlun olmadığını biliyorum!"#KızılcıkŞerbeti'nin yeni bölüm fragmanı yayında. @kizilcikshowtv @GoldYapim pic.twitter.com/qWUwNb416t
— Show TV (@ShowTV) April 7, 2023
Hatlar karışmış sende. Burada seküler taraf ben oluyorum yani füze senin kafana geliyor.Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum![]()
@Dosi @cookies @Cervantes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos
-Bir kadın olarak ben bu tarz şeyleri hazmedemiyorum açıkçası. Ülkemizde bu kadar kadın cineyeti oluyorken ve bunlara intihar süsü veriliyorken Nursema’nın böyle bir şeyle burun buruna gelmesi...
— dizicibaĞyan (@DiziciBagyan) April 7, 2023
-Allah korudu yavrumu.
-Keşke siz de başta biraz korusaydınız.#KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/gJQhPwDLf4
Kız imam hatipli olan sensin 😱Hatlar karışmış sende. Burada seküler taraf ben oluyorum yani füze senin kafana geliyor.![]()
Sözde öyle.Kız imam hatipli olan sensin 😱
#KızılcıkŞerbeti'nden güne dair son karemiz de bu huzur dolu kare olsun. Kahkahaların havada uçuştuğu bir son. Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör. Neşeniz daim olsun. Sevgiyle. 💙😀
— Deniz TURAL (@DTural) April 8, 2023
Not : Sıla Türkoğlu sete geçmişti ondan yok. 😀 pic.twitter.com/Y92lAs6d0D
#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #CerenKarakoç kıpır kıpır, tatlı, sevecen ve çok sevimli bir kadın. Nursema'nın tam zıttı özelliklere sahip diyebiliriz. Samimiyetine sağlık. Başarısı daim olsun. 😂💙 pic.twitter.com/bNsHlbA4f9
#KızılcıkŞerbeti setinden.. #SılaTürkoğlu çok tatlı, neşeli, samimi, şeker gibi biri. Enerjisi çok güzeldi gerçekten. Buyursunlar. 💙🌹 pic.twitter.com/Z256keyQwB
#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #DoğukanGüngör muhteşem bir adam. Sempatik, yakışıklı ve hoşsohbet. Yolu her daim açık olsun. 💙😎 pic.twitter.com/MJJLlPfrmq
Banane be muhatabım değil kendisi@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort.@Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar
#KızılcıkŞerbeti'nden güne dair son karemiz de bu huzur dolu kare olsun. Kahkahaların havada uçuştuğu bir son. Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör. Neşeniz daim olsun. Sevgiyle. 💙😀
Not : Sıla Türkoğlu sete geçmişti ondan yok. 😀 pic.twitter.com/Y92lAs6d0D#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #CerenKarakoç kıpır kıpır, tatlı, sevecen ve çok sevimli bir kadın. Nursema'nın tam zıttı özelliklere sahip diyebiliriz. Samimiyetine sağlık. Başarısı daim olsun. 😂💙 pic.twitter.com/bNsHlbA4f9
— Deniz TURAL (@DTural) April 8, 2023#KızılcıkŞerbeti setinden.. #SılaTürkoğlu çok tatlı, neşeli, samimi, şeker gibi biri. Enerjisi çok güzeldi gerçekten. Buyursunlar. 💙🌹 pic.twitter.com/Z256keyQwB
— Deniz TURAL (@DTural) April 8, 2023#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #DoğukanGüngör muhteşem bir adam. Sempatik, yakışıklı ve hoşsohbet. Yolu her daim açık olsun. 💙😎 pic.twitter.com/MJJLlPfrmq
Sağ ol canım@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort.@Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar
Not : Sıla Türkoğlu sete geçmişti ondan yok. 😀 pic.twitter.com/Y92lAs6d0D#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #CerenKarakoç kıpır kıpır, tatlı, sevecen ve çok sevimli bir kadın. Nursema'nın tam zıttı özelliklere sahip diyebiliriz. Samimiyetine sağlık. Başarısı daim olsun. 😂💙 pic.twitter.com/bNsHlbA4f9
— Deniz TURAL (@DTural) April 8, 2023#KızılcıkŞerbeti setinden.. #SılaTürkoğlu çok tatlı, neşeli, samimi, şeker gibi biri. Enerjisi çok güzeldi gerçekten. Buyursunlar. 💙🌹 pic.twitter.com/Z256keyQwB
— Deniz TURAL (@DTural) April 8, 2023#KızılcıkŞerbeti setinden.. Sevgili #DoğukanGüngör muhteşem bir adam. Sempatik, yakışıklı ve hoşsohbet. Yolu her daim açık olsun. 💙😎 pic.twitter.com/MJJLlPfrmq
Sonraki sefere CHP'nin 7. okuyla da görüş bari.Sağ ol canımFırtınalar estirmeye devam edeceğiz.
![]()
Çağırsa sen parlağı elleme şansını kaçırmazdınÇağırmadığını nerden biliyorsun? İşlerimin yoğunluğundan gidemedim.Hem @denizz19 cim gidince bende gitmiş kadar oldum çatla.
![]()
Deniz benim yerime elledi sağolsun.Çağırsa sen parlağı elleme şansını kaçırmazdın![]()
Omuzlarına dokundumDeniz benim yerime elledi sağolsun.![]()
Yüz yüze gelene kadar ellerini yıkama.Omuzlarına dokundum![]()