Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Akıma son nokta. :A
Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum :A :A @Dosi @cookies @Cervantes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos

Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum :A :A @Dosi @cookies @Cervantes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos

Hatlar karışmış sende. Burada seküler taraf ben oluyorum yani füze senin kafana geliyor. :F

• İlginç
Reactions: xemrexxx
@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort. :Z @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar

@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort. :Z @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar

Banane be muhatabım değil kendisi :X

Asıl @serhatt şok gidip oğlanla samimi pozlar vermiş marul ve serhatı çağırmamış bence Marulun sonu geldi bu hamleyle :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt

Sağ ol canım:A Fırtınalar estirmeye devam edeceğiz. :A

Banane be muhatabım değil kendisi :X

Asıl @serhatt şok gidip oğlanla samimi pozlar vermiş marul ve serhatı çağırmamış bence Marulun sonu geldi bu hamleyle :A
Çağırmadığını nerden biliyorsun? İşlerimin yoğunluğundan gidemedim. :A Hem @denizz19 cim gidince bende gitmiş kadar oldum çatla. :Z

Bu alana bir cevap yazın...