Nilay pert hediyeyi görünce22. BÖLÜM ÖN İZLEME
Nilay pert hediyeyi görünce22. BÖLÜM ÖN İZLEME
Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum @Dosi @cookies @Cervantes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos
Hatlar karışmış sende. Burada seküler taraf ben oluyorum yani füze senin kafana geliyor.Kuz ben de @serhatt a böyle füze atıyorum @Dosi @cookies @Cervantes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos
Kız imam hatipli olan sensin 😱Hatlar karışmış sende. Burada seküler taraf ben oluyorum yani füze senin kafana geliyor.
Sözde öyle.Kız imam hatipli olan sensin 😱
Banane be muhatabım değil kendisi@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort. @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar
Sağ ol canım Fırtınalar estirmeye devam edeceğiz.@denizz19 setten fırtına gibi esip geçmiş @xemrexxx zort. @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06 @12.Adam @batuhankaralar
Sonraki sefere CHP'nin 7. okuyla da görüş bari.Sağ ol canım Fırtınalar estirmeye devam edeceğiz.
Çağırsa sen parlağı elleme şansını kaçırmazdınÇağırmadığını nerden biliyorsun? İşlerimin yoğunluğundan gidemedim. Hem @denizz19 cim gidince bende gitmiş kadar oldum çatla.
Deniz benim yerime elledi sağolsun.Çağırsa sen parlağı elleme şansını kaçırmazdın
Omuzlarına dokundumDeniz benim yerime elledi sağolsun.
Yüz yüze gelene kadar ellerini yıkama.Omuzlarına dokundum