Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

O sahneden sonra daha hakim olabilmek için dizinin birkaç sahnesini ve bölümünü izledim senarist kutuplaşma peşinde değil bildiğin islamofob nefsini doyurmak için yazmış.

Birde @Aserat bana Yali Capkini dini kullaniyor yaziyor vah vah vah bak su sahnelere su senariste sen 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Dizi ismi gibi devam ediyor. RTÜKden ceza alınca ağlayacaklar türlü algılar yapılacak vs. Ekranlarda son dönemlerde sıkıntılı diziler çoğaldı Show TV ve Star TV eliyle. Toplumun hassas yerlerinden vurup birbirinden ayırmaya, zıtlaştırmaya çalışıyorlar. RTÜK mışıl mışıl uyuyor.
Forumu neden sevmeye başladım diye düşünüyordum seni engellemişim ondan seviyormuşum meğer :A @xemrexxx @Angelica @Alos @EmreCan :D

Dizi ismi gibi devam ediyor. RTÜKden ceza alınca ağlayacaklar türlü algılar yapılacak vs. Ekranlarda son dönemlerde sıkıntılı diziler çoğaldı Show TV ve Star TV eliyle. Toplumun hassas yerlerinden vurup birbirinden ayırmaya, zıtlaştırmaya çalışıyorlar. RTÜK mışıl mışıl uyuyor.
Ne dedik ne oluyor. Biz konuştuk mu boşa konuşmayız Elhamdülillah. Sadece gerçekler
------

Forumu neden sevmeye başladım diye düşünüyordum seni engellemişim ondan seviyormuşum meğer :A @xemrexxx @Angelica @Alos @EmreCan :D
Bende diyordum cookies diye biri seneler önce vardı geri dönmüş. Demek ki engeli kaldırmışım hemen engelliyorum :))))))

Dizi başlı başına çöp ya millet zaten bir birine düşman bunlarda körüklemeye doymuyor.