Sürekli herkesi etiket etmek zorunda değilsin. İlgi duyanlar etiketsiz konuya girip yorumunu yapar. Sonuçta bu bir etkinlik durumu değil (veya bu konuları talep edenleri etiket edersin)@Dosi @Sherlock @Aserat @MEnes @bazinga @mesmeso @Özgür @emreemreu @serhatt @Emre Ozansoy @mrt-06 @12.Adam @Ahmed @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @denizz19 @Dante @Doğan @dreamy @EmreCan @Felon @Gerekli24 @Gizmen @Hazem @Hobbit @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @offensive @ömer karataş @ozmoturk @phoebebuffay @Mehmet Can @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @seyfullXh @slhttnmtl @soo @taksicigazlabiraz1905 @The_Erinch @tolgab @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Vegas @DarkLegenD
Sonuna kadar haklı bir tepki Zey'den yine... Bu adam ahlaksız, terbiyesiz, iğrenç bir herif... Ramazan Ramazan mübarek ayda açtığı konulara bak... Boşuna sapık demiyorum ben bu iğrenç heriflere... Kanımı donduruyorsunuz hepiniz... @Sherlock @MasacRE @Maskeli FedaiSürekli herkesi etiket etmek zorunda değilsin. İlgi duyanlar etiketsiz konuya girip yorumunu yapar. Sonuçta bu bir etkinlik durumu değil (veya bu konuları talep edenleri etiket edersin)
Foto dozu iyi olmuş ama özellikle sadece popo kısımla olan fotoyu eklemek biraz garip olmuşona güldüm. @MEnes
Bana, güzelleri aman Ramazanda yapma diyenlerinde bu konulara hevesli olması ayrı tuhaf (bir önceki konudaki yorumlardan dolayı diyorum)
Ayrıca şuana kadar bu bölüme el atmayıpta özellikle ramazana denk getirip odaklamakta hoş olmamış.
sapıklıkla ne ilgisi var, bu kadar kolay kullanılmaması gereken bir kelime bu, hassasiyet lazım. ilave olarak ramazan ayıyla da hiç ilgisi yok, sapıklık olduğunu düşünüyorsanız her ay sapıklıktır.Sonuna kadar haklı bir tepki Zey'den yine... Bu adam ahlaksız, terbiyesiz, iğrenç bir herif... Ramazan Ramazan mübarek ayda açtığı konulara bak... Boşuna sapık demiyorum ben bu iğrenç heriflere... Kanımı donduruyorsunuz hepiniz... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu herif aylardır hiç bir konu açtı mı böyle, hayır açmadı... E şimdi niye özellikle bu konuları peşi sıra açmaya başladı ve bunları özellikle çıplaklık oranı yüksek resimlerden seçerek yapmaya başladı... Ben bunda bir bit yeniği ararım... Bu herif zaten iğrençliğiyle bilinen bir herif, adaşım diye demiyorum... Yancısı da Sapıkku... Bunların saygısı falan yok hiç bir değere... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedaisapıklıkla ne ilgisi var, bu kadar kolay kullanılmaması gereken bir kelime bu, hassasiyet lazım. ilave olarak ramazan ayıyla da hiç ilgisi yok, sapıklık olduğunu düşünüyorsanız her ay sapıklıktır.
Kadın taş gibi diye sinirlendin galiba
Kadın aşırı şişko neyi taş gibi lan... Bildiğin kilolu... Ama yüzü güzel tabi, ona bir şey diyemem şimdi...Kadın taş gibi diye sinirlendin galiba![]()
Kadın taş gibi diye sinirlendin galiba![]()
benim bir cevap yazmama gerek kalmadıKadın aşırı şişko neyi taş gibi lan... Bildiğin kilolu... Ama yüzü güzel tabi, ona bir şey diyemem şimdi...![]()
@DarkLegenD ve güzelden en iyi anlamak mı... Yaaaniii... Bu kadar fantastik bir 'İddia' da görmedim şimdiye kadar... Komikmiş bu çıkarım...benim bir cevap yazmama gerek kalmadı
Güzelden en iyi ben anlarım diyen @DarkLegenD ‘in yorumunu alalım![]()
Etiketlediğim forum üyelerinden gelen dönüşlere göre sonraki konular için etiket listesi yapacağım, mesela seni çıkardım sonraki etiket listesinden şu an. Öyle düşün. Her seferinde herkese rahatsızlık vermeyeceğim yani.Sürekli herkesi etiket etmek zorunda değilsin. İlgi duyanlar etiketsiz konuya girip yorumunu yapar. Sonuçta bu bir etkinlik durumu değil (veya bu konuları talep edenleri etiket edersin)
Foto dozu iyi olmuş ama özellikle sadece popo kısımla olan fotoyu eklemek biraz garip olmuşona güldüm. @MEnes
Bana, güzelleri aman Ramazanda yapma diyenlerinde bu konulara hevesli olması ayrı tuhaf (bir önceki konudaki yorumlardan dolayı diyorum)
Ayrıca şuana kadar bu bölüme el atmayıpta özellikle ramazana denk getirip odaklamakta hoş olmamış.
Girme kardeşim madem Ramazan ayındayız, konunun başlığı belli, kadını tanıyorsun girme madem Ramazan ayındayız.Sonuna kadar haklı bir tepki Zey'den yine... Bu adam ahlaksız, terbiyesiz, iğrenç bir herif... Ramazan Ramazan mübarek ayda açtığı konulara bak... Boşuna sapık demiyorum ben bu iğrenç heriflere... Kanımı donduruyorsunuz hepiniz... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Ta kendisi.Successiondaki abla mı bu![]()
Bir öncekinden sonra bu konuyada etiketlendiğim için yazdım haliyle. Son paragrafındaki mesajın fazlasıyla çirkin. Sana kolay gelsinEtiketlediğim forum üyelerinden gelen dönüşlere göre sonraki konular için etiket listesi yapacağım, mesela seni çıkardım sonraki etiket listesinden şu an. Öyle düşün. Her seferinde herkese rahatsızlık vermeyeceğim yani.
İslam hoş görü dinidir. Ramazan ayı diye inanmayan halkımıza yönelik hizmetlerimizi durdurmak bize yakışmaz.
Girme kardeşim madem Ramazan ayındayız, konunun başlığı belli, kadını tanıyorsun girme madem Ramazan ayındayız.@MasacRE @Maskeli Fedai
Ta kendisi.![]()
Bundan sonra etiketlemeyeceğim işte.Bir öncekinden sonra bu konuyada etiketlendiğim için yazdım haliyle. Son paragrafındaki mesajın fazlasıyla çirkin. Sana kolay gelsin
İğrenç herif üstlendiği misyona bak mübarek ayda... Neden 2 ay önce bu misyonun yoktu da şimdi oldu acaba... Girme diyeceğine neden benim önüme böyle bir konu çıksın ki... Belki tanımıyorum kadını belki cahilim ne belli... Siz Sapık heriflerin amacını ben bilmiyor muyum... Aaah ah, tüyler ürpertici bir hale geldiniz siz, tanıyamıyorum artık... @MasacRE @Maskeli FedaiEtiketlediğim forum üyelerinden gelen dönüşlere göre sonraki konular için etiket listesi yapacağım, mesela seni çıkardım sonraki etiket listesinden şu an. Öyle düşün. Her seferinde herkese rahatsızlık vermeyeceğim yani.
İslam hoş görü dinidir. Ramazan ayı diye inanmayan halkımıza yönelik hizmetlerimizi durdurmak bize yakışmaz.
Girme kardeşim madem Ramazan ayındayız, konunun başlığı belli, kadını tanıyorsun girme madem Ramazan ayındayız.@MasacRE @Maskeli Fedai
Ta kendisi.![]()
Kadın aşırı şişko neyi taş gibi lan... Bildiğin kilolu... Ama yüzü güzel tabi, ona bir şey diyemem şimdi...![]()
benim bir cevap yazmama gerek kalmadı
Güzelden en iyi ben anlarım diyen @DarkLegenD ‘in yorumunu alalım![]()
Ben balık etli seviyorum yani herkesin güzellik algısı size uymak zorunda mıEtiketlediğim forum üyelerinden gelen dönüşlere göre sonraki konular için etiket listesi yapacağım, mesela seni çıkardım sonraki etiket listesinden şu an. Öyle düşün. Her seferinde herkese rahatsızlık vermeyeceğim yani.
Ta kendisi.![]()
Dosi Hanım en sevdiğimiz etkinliklerden olan Güzeller etkinliğini rafa kaldırınca bu misyonu üstlenmek durumunda kaldım, bir de rüyamda fok reis @destere üstadımı gördüm. Onun da etkisi var…İğrenç herif üstlendiği misyona bak mübarek ayda... Neden 2 ay önce bu misyonun yoktu da şimdi oldu acaba... Girme diyeceğine neden benim önüme böyle bir konu çıksın ki... Belki tanımıyorum kadını belki cahilim ne belli... Siz Sapık heriflerin amacını ben bilmiyor muyum... Aaah ah, tüyler ürpertici bir hale geldiniz siz, tanıyamıyorum artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yalnız @MEnes i bende etiket ettim. Ayrıca beni bundan sonra etiket etmesende illaki konulara girip bakarım. Bu konudaki foto dozunuda beğendiğimi belirtmiştim. Rahatsız olduğum kısım çok başka.Dosi Hanım en sevdiğimiz etkinliklerden olan Güzeller etkinliğini rafa kaldırınca bu misyonu üstlenmek durumunda kaldım, bir de rüyamda fok reis @destere üstadımı gördüm. Onun da etkisi var…
Konu önüne çıkınca bir şey olmaz zaten, içine girersen olabilir. Acımayıp girdiğine göre sen de pek masum değilsin zaten. Sonuçta kimseyi zorlamıyoruz konuya girmesi ve içinde cirit atması için.@MasacRE @Maskeli Fedai