Emre Ozansoy
Moderatör
Bende onu fark ettim.Sayaç normal şartlarda 2dk nin altında oluyordu.YÇ korkudan erken reklama girip çıktı Show da geri sayım sayacını 6 dakikadan açtı yarış olay. Birinin tarih yazacağı diğerinin tarih olacağı son 45 dakika başlıyor.
NURSEMA reis e şuanlik bende bakıyorum. @AseratEvde bu sefer komşularla beraber izleniyor dizi, yarın TOTAL'de zirveyi alacağız. Evden bu nabzı tutabiliyorum.
Yüz yılın yüzleşmesi olacak.NURSEMA reis e şuanlik bende bakıyorum. @Aserat
Kimle kim arasında? Keşke anlık 15 dk da bir sonuçları gösteren reyting raporları olsaydi.Yüz yılın yüzleşmesi olacak.
Nursema ve diğerleri. Evet o zamanlar çok zevkli oluyordu takip etmek.Kimle kim arasında? Keşke anlık 15 dk da bir sonuçları gösteren reyting raporları olsaydi.
At başı gibi oymapinar yç - saffet KŞ @AseratNursema ve diğerleri. Evet o zamanlar çok zevkli oluyordu takip etmek.
Annem başladığından beri her cuma TV'den YÇ izleyip KŞ'ye sonradan bakardı ama bu akşam Show'u açmış.Evde bu sefer komşularla beraber izleniyor dizi, yarın TOTAL'de zirveyi alacağız. Evden bu nabzı tutabiliyorum.
AB'de 15 geliyor o zaman.Annem başladığından beri her cuma TV'den YÇ izleyip KŞ'ye sonradan bakardı ama bu akşam Show'u açmış.
Yok annem Total. AB olan benim.AB'de 15 geliyor o zaman.
Nursema show , nasil bombaladı amaAnnem başladığından beri her cuma TV'den YÇ izleyip KŞ'ye sonradan bakardı ama bu akşam Show'u açmış.
Hepsini denize döktü. Bıçagi aldı, kocaya saplayacak.Sahneyi başa sarıp sarıp izleyeceğim. Her detayı harikaydı
Ömer’i katil mi yaptılar 😡 bu kısmı sevmedim
İbrahim
ÖMER -İBO YU İNŞAATTAN YUVARLAMIŞ.Ömer’i katil mi yaptılar 😡 bu kısmı sevmedim
------
İbrahim
Muhtemelen yerde yumuşak bir şey vardır sadece Nursema gibi aşağı itilme tecrübesini yaşatmak istemiştir.Ömer’i katil mi yaptılar 😡 bu kısmı sevmedim
------
İbrahim