Yuh yuh yuh üşenmeyip bir de Berrin’imin fotoğrafını almış. 😱 Laf ettiğin diziden fotoğraf kullanmana sinirlensem de bi gözüme girdin bu fotoğrafla.
Üşenmelik bir durum yok Twitter'da görüp aldım.Yuh yuh yuh üşenmeyip bir de Berrin’imin fotoğrafını almış. 😱 Laf ettiğin diziden fotoğraf kullanmana sinirlensem de bi gözüme girdin bu fotoğrafla.![]()
Aynen hatta benden izin alman lazım.Üşenmelik bir durum yok Twitter'da görüp aldım.Ayrıca moodluk olarak kullanmak için illa izlemek veya laf etmemek mi lazım.
![]()
Sende Selo'yu atarak nispet yap.Aynen hatta benden izin alman lazım.![]()
Bomba gibi bir bölüm gelecek
Bomba bölüm geliyor.
Hayalini yaşıyor dşye kıskanma
Engin Altan hayallerimde yer almıyor cnm.Hayalini yaşıyor dşye kıskanma![]()
Niye gııı zengin ve mavi kimlikli bir kişi engin Altan yani snn ilgi alanındaEngin Altan hayallerimde yer almıyor cnm.![]()
Beğenmiyorum.Niye gııı zengin ve mavi kimlikli bir kişi engin Altan yani snn ilgi alanında![]()
Haklusın cüzdanın tipin şişkinse kaçırmazsınBeğenmiyorum.Tip her şeyden önce gelir benim için biliyorsun.
![]()