FOX'tan Yeni Haber Programı: Selçuk Tepeli ile 18. Saat

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,785
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1663

FOX'tan yeni bir haber programı daha!

Haber programları ile ekranın en çok izlenen kanallarından biri olan FOX, hafta içi her gün ekrana gelecek olan '18. Saat' adında yeni bir haber programını bugünden itibaren izleyici ile buluşturuyor.

Selçuk Tepeli'nin alanında uzman konukları ile gündeme dair konular ile ilgili konuştuğu 18. Saat, hafta içi her gün 18.15'te FOX'ta!

Son düzenleme:
Birkaç sene önce Show TV'de Gece Hattı diye bir program vardı. Onun gibi bir program yapsa daha iyi olurdu sanki.
Aynen onu kast ederek söylemiştim. O programı gece elimden geldiğince takip ediyordum. Sonra bir sebeple yayından kaldırdılar. Gece haber izlemek iyi geliyor :D

Aynen onu kast ederek söylemiştim. O programı gece elimden geldiğince takip ediyordum. Sonra bir sebeple yayından kaldırdılar. Gece haber izlemek iyi geliyor :D
Yada bizim istediğimiz her şeyin olacağı bir haber kanalı açsalar çok güzel olacak. Yeteri kadar hem muhabiri hem de sunucusu var, açsalar diğer kanallara açık ara fark atarlar.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Yada bizim istediğimiz her şeyin olacağı bir haber kanalı açsalar çok güzel olacak. Yeteri kadar hem muhabiri hem de sunucusu var, açsalar diğer kanallara açık ara fark atarlar.
Kesinlikle. Yıllardır fox haber kanalını bekliyorum ama her sene açılacak denip haberlerin arkası gelmiyor.
------

Her güzelin bir kusuru olur. Fatih Portakal da böyleydi. :A
Ama fatih portakal akıcı konuşuyordu. Selçuk tepeli konuşurken ee ıı diyerek es veriyor yorum yaparken. Bazen dinlerken beni de çıldırtıyor :D

Kesinlikle. Yıllardır fox haber kanalını bekliyorum ama her sene açılacak denip haberlerin arkası gelmiyor.
------

Ama fatih portakal akıcı konuşuyordu. Selçuk tepeli konuşurken ee ıı diyerek es veriyor yorum yaparken. Bazen dinlerken beni de çıldırtıyor :D
Promper tezime ne diyorsun? @Aserat 'ın yorumuna katılıyor musun? Haberden çok yorum mu katıyor?

• Beğendim
Promper tezime ne diyorsun? @Aserat yorumuna katılıyor musun? Haberden çok yorum mu katıyor?
Promter konusuna katılıyorum robot gibi ekrandan okumaktansa doğaçlama anlatması seyir zevkini arttıran bir husus ancak bazen ciddi ciddi konferansa gelmişiz gibi hissettiriyor. Hadi o da sorun değil konuşurken ıı üüü eee demesi benim açımdan katlanılır olmuyor genelde. Bir diğer cümleyi beklerken ağzının içine baktığımı hissediyorum bazen :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
gece kuşağı yaptıda tutmadı .eskiden.2013 Gülay Özdemle FOX Gece
O programı ilk defa senden duydum ama fox haber kuşağı o zamandan beri çok popüler oldu (malum ülkede muhalif kanal kalmayınca) o yüzden şimdi tekrar deneseler daha iyi gidebilir.

• Beğendim
Reactions: Doğan
O programı ilk defa senden duydum ama fox haber kuşağı o zamandan beri çok popüler oldu (malum ülkede muhalif kanal kalmayınca) o yüzden şimdi tekrar deneseler daha iyi gidebilir.
Allahdan Fox var. Eskiden Kanal D de özgürdü hep kanal d ye ceza gelirdi .Şimdi özgür değiller..FOX hep 1. zaten

• Beğendim
Allahdan Fox var. Eskiden Kanal D de özgürdü hep kanal d ye ceza gelirdi .Şimdi özgür değiller..FOX hep 1. zaten
Evet kendilerinden görmediklerine günah keçisi muamelesi yapıyorlar. Bir dönem kanal d fox u geçiyordu ilk açıldığında fox. Sonradan iş taraf tutmaya gelince fox depara kalktı.

• Beğendim
Reactions: Doğan