Dizi sakince , maçlar kalabalık halinde izlenir. Bu bilinen bir gerçektir.Bu kalabalıkta da izlenmiyor be dizi.
Ekranda aciaçık ama çoğu repliği duyamadım bile. En iyisi sonradan netten izlemek.
Dizi sakince , maçlar kalabalık halinde izlenir. Bu bilinen bir gerçektir.Bu kalabalıkta da izlenmiyor be dizi.
Ekranda aciaçık ama çoğu repliği duyamadım bile. En iyisi sonradan netten izlemek.
Cghb de izliyor musun?İyi ki Güldür Güldür yeniden geldi. Bu sezon sadece 1 bölümüne baktım ama bu sıkıcı günde insanın içini açan tek yapım.
O programı hiçbir zaman beğenmiyorum. Çok eskiden ünlü olduğu zamanlar dahil.Cghb de izliyor musun?
Gönül Dağı’nı izlemiyor muydun sen?AB ve ABC1 reytingleri normale dönmüş gibi. GD toparlamış bu hafta.
Dokuz Oğuz 2. Bölümüyle reytinglerini artırmış. Kardeşlerim neredeyse 1 reyting kazanmış.
Survivor yerinde sayıyor.
Bıraktı galiba... @Yakamoz-AsiGönül Dağı’nı izlemiyor muydun sen?
Dönecek olsalar en baştan ayrılmaz ve diğer oyuncular gibi kendilerini tek yere hapsetmeye devam ederlerdi. Ayrıca Güzel Günler yeterince başarılı.Dokuz Oğuz güzel yükselmiş. Tebrikler.
Ama son dönemde böyle yükselmek, sonra sert düşüş ve 2 hafta sonra final kararı alınması çok normal bir durum oldu. O yüzden bu yükselişin devamı gelecek mi bakalım. Ben bu tarz dizileri sevmem, amma bu Cumartesi sıkıcılığında yeni rakip güzeldir.
Güldür Güldür iyi bir dönüş yapmış. Bu sezon zaten çok yüksek alması zor. Çünkü kadroda eski isimlerden nerdeyse birkaç kişi var sadece. Gelecek sezon umarım Onur Buldu ve Ecem Erkek kadroya geri döner. Zaten program dışında pek başarılı olmadılar.
Survivor eskiden iyi gitdiği haftasonu bile artık 2-3 alıyor.
O programı hiçbir zaman beğenmiyorum. Çok eskiden ünlü olduğu zamanlar dahil.
Güldür Güldür çok daha samimi, ama Ecem Erkek çıktıktan sonra nadiren bakıyorum.
Ben bu drama dizilerinin olduğu sıkıcı sezonlarda ekranda Güldür Güldür gibi bir yapımın olmasını çok destekliyorum.
Hoşgeldin Jerry @DosiDönecek olsalar en baştan ayrılmaz ve diğer oyuncular gibi kendilerini tek yere hapsetmeye devam ederlerdi. Ayrıca Güzel Günler yeterince başarılı.
Çağlar Çorumlu 3 defa çıktı ve geri döndü. Onlar da yapabilir bence.Dönecek olsalar en baştan ayrılmaz ve diğer oyuncular gibi kendilerini tek yere hapsetmeye devam ederlerdi. Ayrıca Güzel Günler yeterince başarılı.