Keith Long
Favori Üye
hayrı sadece yayınlayacağım gün hangi dizi varsa ona göre forum senaryosuna öyle hamle yapıyorum televizyondaymış gibi düşünüp @cokiyitvciO diziyi seviyor musun?
Eleştiriyorsun yani?hayrı sadece yayınlayacağım gün hangi dizi varsa ona göre forum senaryosuna öyle hamle yapıyorum televizyondaymış gibi düşünüp @cokiyitvci
Evet @cokiyitvciEleştiriyorsun yani?
İyilik - FOX'umu izliyor muydun?Evet @cokiyitvci
Iyiligin kalesi bir covid vaccine i öven bir Senaryo yazdigi İçin boykot edildi @cokiyitvci
Arka sokaklar basliyana kadar baktim İnternetten Irlandadaydim eylüldeİyilik - FOX'umu izliyor muydun?
Onun da değeri bilinmedi. Senin dizin gibi.Arka sokaklar basliyana kadar baktim İnternetten Irlandadaydim eylülde
80 denek olan bir reyting sistemi ciddiye almamOnun da değeri bilinmedi. Senin dizin gibi.
Çoğu kişi ciddiye almıyor artık zaten. Tek TRT 1 VE ATV çok iyi reytiing alıyor ne hikmetse.80 denek olan bir reyting sistemi ciddiye almam
Ben Reklamda İnternette dizi ne kadar izlendi diye @cokiyitvci
Kanal d Canli yayininda Arka sokaklari zor seyrediyordum
Sürekli atiyordu
@12.Adam @cokiyitvci
Star tv Yali capkiniÇoğu kişi ciddiye almıyor artık zaten. Tek TRT 1 VE ATV çok iyi reytiing alıyor ne hikmetse.
kanal d de hep aldı reytingÇoğu kişi ciddiye almıyor artık zaten. Tek TRT 1 VE ATV çok iyi reytiing alıyor ne hikmetse.
O eski dizi de güzeldi.Star tv Yali capkini
Arka sokaklar Bence ya Tv 8 e gider
Enginin orda eskiden dizisi vardi
Üc tatli cadi
Star tv de mis belki o dizide oynadigi icin Alir belki İlker inanoglu icin star tvO eski dizi de güzeldi.
Kanal ariyor olabilirarka sokaklar durumu belirsiz final yapan dizşler bölümünde
FOX'uma garezleri tek.kanal d de hep aldı reyting
Beyaz TV olmaz. Sence?Star tv de mis belki o dizide oynadigi icin Alir belki İlker inanoglu icin star tv
Zaten dogus holding istiyordu dogan holdinge vermeden önce
Beyaz tv haricinde her Kanala raziyim
------
Kanal ariyor olabilir
Star tv ile Beyaz tv diyorlar
Beyaz tv ve star bakalim Hangisi alacakFOX'uma garezleri tek.
Beyaz TV olmaz. Sence?
bencede beyaz olmazBeyaz tv ve star bakalim Hangisi alacak
foxun amerikan kanalıya ondandır belkı ama.Haberleri daha çok izleniliyorFOX'uma garezleri tek.
Beyaz TV olmaz. Sence?