Umarım bakalım nasıl olacak
Senaryo önemli genelde.Umarım bakalım nasıl olacak![]()
Onunla aynı afişi yapmasınlar zaten de Çukur tarzı bir afiş bekliyordumO diziden uyarlamaydı demi ben bunu unutmuşumama uyarlama diye afiş aynı olamaz demi
Uyarlama olduğu kesin mi.Teaser afişidir çünkü The Sopranos böyle bir dizi değil![]()
Eğer Hakan Bonomo Ay Yapım için farklı bir senaryo daha yazmıyorsa uyarlama olacakUyarlama olduğu kesin mi.Çünkü Hem Birsen Altuntaş daha önce uyarlama olmadığını yazdı hem de Ay Yapım’ın geçen Kıvanç ve Serenay’dan ilk kareler diye verdiği haberde özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası var yazıyordu.
![]()
Bunu hatırlıyorum geçen sene zaten ilk Ranini duyurmuştu ama bak güncel bir tweetini buldum.Eğer Hakan Bonomo Ay Yapım için farklı bir senaryo daha yazmıyorsa uyarlama olacak
Onunla aynı afişi yapmasınlar zaten de Çukur tarzı bir afiş bekliyordum![]()
O zaman uyarlamamsı bir şey olacak rezalet 😱Bunu hatırlıyorum geçen sene zaten ilk Ranini duyurmuştu ama bak güncel bir tweetini buldum.
Yukarıda zaten paylaşmıştım ben bunu ne diye tekrar paylaşıyorsun? Post kasmak için yapmayacağın şey yok.
Ondan olabilir.Onaylanmamış demek daha önce uyarlamışlard olmamıştı izlenmemişti ondanmı acaba
Post ile alakası yok ablam görmemiş belli ki. Ona yazdım. 🙂Yukarıda zaten paylaşmıştım ben bunu ne diye tekrar paylaşıyorsun? Post kasmak için yapmayacağın şey yok.
İçine @Aserat cini girmiş.Gereken müdahaleyi hemen yapıyorum.Yukarıda zaten paylaşmıştım ben bunu ne diye tekrar paylaşıyorsun? Post kasmak için yapmayacağın şey yok.
Kadro çok iyi
Merakla bekliyoruz.![]()
Aile cek izlemeye uygun olmayacak bir aile dizisi gibi![]()
Romantik film afişi gibi olmuş. Ama güzel.
Farklı olmuş. Güzel
Harikayız yine.![]()
Afiş çok iyi Allah var. Dizinin içeriği de iyidir inşallah. Şans veririm ona göre internetten.![]()
Kıvanç Tatlıtuğ resmen love man.![]()
Merak uyandirdi... Iyiki Show Tv'de!! Reytingler umarim yüksek olur
Mevcut kadrosu üst seviyede... Kadrosundan dolayı ilgi çeker tabi tanıtım ve fragmanlarda önemli...
Ben bile merak ettim, düşünün artık 😄😄🤭🤭🤭 @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Hadi bakalım abi izleyecenmi görecez![]()
İsmi Aile olan bir dizinin afişini aşk temasıyla yapmak da ilginç.O kadroyu boşuna mı yaptınız derler.
![]()
Ezberboz @Aserat![]()
Teaser afişidir çünkü The Sopranos böyle bir dizi değil![]()
''yonetmeni'' konusunda forumun genel gorusu nedir bilmek isterdim.
diger arkadaslarin da dedigi gibi -kadro cok iyi gorunuyor.
Yeni afişYaklaşıyor yaklaşmakta olan... Gel artık be vicdansız dizi...
Güzel olmuş. Bakalım tutacak mı?
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi