'Sıfırıncı Gün' Yarın Akşam Yayınlanmayacak! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,038
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230126_131417.jpg

TV8'in yayın günü değişen Acun Medya imzalı sevilen dizisi 'Sıfırıncı Gün' yarın akşam yayınlanmayacak!

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan ve Naz Çağla Irmak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümü yarın akşam ekrana gelmeyecek.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu ve ilerleyen bölümlerde adının değişeceği konuşulan dizinin yerine ise 'Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu' adlı yabancı film ekrana gelecek.

Sıfıtıncı Gün, yeni bölümüyle 3 Şubat Cuma 20.00’de TV8’de!

Adının değişeceği iddiaları doğru demek. Hiç uğraştırmadan direkt final yapın gitsin.

• İlginç
Reactions: NES
Bence final bölümünü çekip bitirsinler. Böyle yaparak kadrodaki başarılı oyuncuların imajına da zarar veriyorlar.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
birinci gün olacak.foxda bunu denedi ama başarılı olamadı

Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu daha çok ilgi görür. :A @Angelica Tanıtım güzelmiş. :D

İsim falan değiştirmeden, direkt yayından kalksa keşke. :A

bu vesile ile degerli oyuncumuza gecmis olsun dilekleriimi gonderiyorum.
Aynen öyle. :(

Engin Öztürk’ün geçen perşembe ameliyat olduğu ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenildi. Bu nedenle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bıçak altına yatan Öztürk, taburcu oldu. (KAYNAK BİRSEN ALTUNTAŞ)

• Okudum
Reactions: Dante
Aaa ne ameliyatı olmuş
Engin Öztürk’ün geçen perşembe ameliyat olduğu ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenildi. Bu nedenle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bıçak altına yatan Öztürk, taburcu oldu. (KAYNAK BİRSEN ALTUNTAŞ)

• Üzücü
Reactions: Angelica