Keith Long
Favori Üye
Fenerbahcenin Neden kötü oynama sebeplerinden biriSorusuna cevap yok yani 😂
Bu benim tahminim
Var merkezine Whatshapp mesajiyla gelen ofsayt emri Sivasspor Galatasaray macinda
@12.Adam @cokiyitvci
Fenerbahcenin Neden kötü oynama sebeplerinden biriSorusuna cevap yok yani 😂
Soru Bu işte 😂😂 @12.AdamFenerbahcenin Neden kötü oynama sebeplerinden biri
Bu benim tahminim
Var merkezine Whatshapp mesajiyla gelen ofsayt emri Sivasspor Galatasaray macinda
@12.Adam @cokiyitvci
Jesus kadroyu daraltması geniş kadroyu etkin bir biçimde kullanmaması @Keith LongSoru Bu işte 😂😂 @12.Adam
Bence o da etkilendi bu olaydanJesus kadroyu daraltması geniş kadroyu etkin bir biçimde kullanmaması @Keith Long
Bak anlıyormuş sun işte 😂Jesus kadroyu daraltması geniş kadroyu etkin bir biçimde kullanmaması @Keith Long
@Keith Long dediyse vardır bir bildiği ayrıca anlamadığımi nerden çıkardın?Bak anlıyormuş sun işte 😂
Sen anlıyorsun futboldan dedim anlamıyorsun demedim ki 😂@Keith Long dediyse vardır bir bildiği ayrıca anlamadığımi nerden çıkardın?
Sen anlıyorsun futboldan dedim anlamıyorsun demedim ki 😂
Fenerbahce Antalya maci öncesi aciklanmadimi var kayitlari Giresun Trabzon macinda kirmizi görmesi@Keith Long dediyse vardır bir bildiği ayrıca anlamadığımi nerden çıkardın?
Reis, Sivas maçındaki 3 puanı silinse yeter. @cokiyitvciFenerbahce Antalya maci öncesi aciklanmadimi var kayitlari Giresun Trabzon macinda kirmizi görmesi
Birde Antalya macindan önce aciklanan var kayidi psikolojisini bozdu
Bunlar Galatasarayin arkasinda diye
Whatshapptan gelen ofsayt emri mesajida
Ben olsam Galatasaraydan 15 puan silerdim
Isin icinde musabaka sonucunu etkileme var
Kural nediyor 15 puan en az 12 puan silinmeyiReis, Sivas maçındaki 3 puanı silinse yeter. @cokiyitvci
Çok zor ve çok önemli bir galibiyet oldu. Enner Valencia iyi ki var.
Arda'nın da çok daha fazla süre alması gerektiğini tekrar hatırladık. Oyuna girer girmez oyunun şeklini değiştirdi.
Valencia çok büyük bir sakatlık yaşamadığı sürece gol kralı oldu diyebiliriz.
Arda'nın her hafta en azından 20-25 dakika oynaması gerekli. Ama sezon başından beri ligde sadece 40 dakika şans bulabilmiş.
Bu sabah bu mesajlara denk gelmiştim ve Fener şov yaparken aklıma geldi bu konuşmalar.Büyük konuşmayalım belli olmaz bu işler. 5 gol fark bir şey değil.
Kesinlikle öyle. Avrupa'nın en büyük yeteneklerinden birine sahibiz ve o kadarcık oynatmak şaka gibi.
Gol krallığında 19 golle zirvede tek başına. @bazingaBu sabah bu mesajlara denk gelmiştim ve Fener şov yaparken aklıma geldi bu konuşmalar.
Arda ilk 11’de başladı, başarılı bir performans sergiledi, eskiye oranla fazla durdu maçta ve Valencia şimdilik bu maçta hem takımın hemde kendisinin 4. golünü attı.
Gol krallığı gelir umarım.
@12.Adam sen teknik direktor olsanGol krallığında 19 golle zirvede tek başına. @bazinga
Ben seyirci mi olacağım?@12.Adam sen teknik direktor olsan
Whatshapp mesaj emriyle rakibin mac kazaniyor
Ve o mactan sonra onla oynayacaksin
Psikolojik olarak etkilenirmisin
@12.Adam @cokiyitvci
@Yakamoz-Asi @bazinga
Galatasaray tüzük kongresini yapamayacaktj
Tescili iptal edilecek fenerbahce macina cikamayacak
Bu tüzük kongresi spor yasasiyla ilgili @12.Adam @bazinga
------
@cokiyitvci
------
@Dosi
Olabilir öyle şeyler de süreklilik haline gelmesi sıkıntı. Aziz Yıldırım dönemi Fenerbahçe'nin en güçlü yanıydı derbiler, şimdi tam tersi oldu...
Yavas Yavas Normale doner @bazingaOlabilir öyle şeyler de süreklilik haline gelmesi sıkıntı. Aziz Yıldırım dönemi Fenerbahçe'nin en güçlü yanıydı derbiler, şimdi tam tersi oldu...