Yuh 😱Kız, oğlan 'azıyorum yapma şöyle' diyor kız da 'banane' diyor 😱 aşmış bunlar@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Zeyno @Özgür @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @cookies @Cervantes @ozmoturk @12.Adam
Yuh 😱Kız, oğlan 'azıyorum yapma şöyle' diyor kız da 'banane' diyor 😱 aşmış bunlar@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Zeyno @Özgür @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @cookies @Cervantes @ozmoturk @12.Adam
Kız, oğlan 'azıyorum yapma şöyle' diyor kız da 'banane' diyor 😱 aşmış bunlar@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Zeyno @Özgür @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @cookies @Cervantes @ozmoturk @12.Adam
Aaaa cehennemde yansın ecünnü. .ssKız, oğlan 'azıyorum yapma şöyle' diyor kız da 'banane' diyor 😱 aşmış bunlar@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Zeyno @Özgür @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @cookies @Cervantes @ozmoturk @12.Adam
Olur muAaaa cehennemde yansın ecünnü. .ss
Cansel çok kötü. Kısmet olacaksa soldaki olsun.Kısmet![]()
İsimlerine kadar biliyorsun. Gizli gizli her bölümü de izlersin sen.Cansel çok kötü. Kısmet olacaksa soldaki olsun.![]()
Sadece Cansel'i biliyorum.İsimlerine kadar biliyorsun. Gizli gizli her bölümü de izlersin sen.
Güzel adam yok kadroda, yoksa ben bir bölüm kaçırmazdım.![]()
![]()
Olur olur çok güzel olur
Cansel çok kötü. Kısmet olacaksa soldaki olsun.![]()
Tam ben de aynı şeyi diyecektimİsimlerine kadar biliyorsun. Gizli gizli her bölümü de izlersin sen.
Güzel adam yok kadroda, yoksa ben bir bölüm kaçırmazdım.![]()
![]()
İzlemiyorum laaaaan. 😡 Lgbt derin devleti tarafından tuzağa düşürüldüm. 😡 Silikonlu ve dolgulu plastik insanlarla dolu bir programı izlemek bana yakışmaz... 🤗 ☺️Olur olur çok güzel olur
------
Tam ben de aynı şeyi diyecektim@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai gelin de Dark'ın CW dizilerinden sonra yeni rezaletini görün
![]()
Taam taam hadi inanmış gibi yapalımİzlemiyorum laaaaan. 😡 Lgbt derin devleti tarafından tuzağa düşürüldüm. 😡 Silikonlu ve dolgulu plastik insanlarla dolu bir programı izlemek bana yakışmaz... 🤗 ☺️
@DarkLegenD Ben... Ben... Keşke bir çok şeyi görseydim de şunu görmeseydim... Neden... Hayatında ne yaşadın da bu programı izlemeye koyuldun be adam... Biz seni artık Elitizm'e aldık sanıyordum ama ne görelim... Yazık ki ne yazık... Sİ DABULYU rezaletinden de büyük rezalet bu maalesef... @Sherlock @Maskeli FedaiOlur olur çok güzel olur
------
Tam ben de aynı şeyi diyecektim@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai gelin de Dark'ın CW dizilerinden sonra yeni rezaletini görün
![]()
Hiçbir zaman izlemedim, izlemeyeceğim de. 😡 Üzerime iftira atılıyor ve hiç sorgulamadan inanıyorsunuz. 😭😭@DarkLegenD Ben... Ben... Keşke bir çok şeyi görseydim de şunu görmeseydim... Neden... Hayatında ne yaşadın da bu programı izlemeye koyuldun be adam... Biz seni artık Elitizm'e aldık sanıyordum ama ne görelim... Yazık ki ne yazık... Sİ DABULYU rezaletinden de büyük rezalet bu maalesef... @Sherlock @Maskeli Fedai
İnanalım mı gerçekten buna... Yukarıda resmen bir isim söylemişsin bu programa ait... Böyle olur mu bu iş... Nasıl inanayım ben sana gördüğüm o şeyden sonra... @MasacRE @Sherlock @Maskeli FedaiHiçbir zaman izlemedim, izlemeyeceğim de. 😡 Üzerime iftira atılıyor ve hiç sorgulamadan inanıyorsunuz. 😭😭