Hakkımı yedirmem kimselere.
Hakkımı yedirmem kimselere.
Heyatım benim 1 adet X im ; @serhatt ın da T si eksik Eeee tabi tam olarak dizide olsak ücretimizi karşılayamazlardı
Bölüm başı ücretlerinizi karşılayacak reytingim var.😁 Bölüm başı 250 bin yeter bence🤔Heyatım benim 1 adet X im ; @serhatt ın da T si eksik Eeee tabi tam olarak dizide olsak ücretimizi karşılayamazlardı
Sterlinse neden olmasınBölüm başı ücretlerinizi karşılayacak reytingim var.😁 Bölüm başı 250 bin yeter bence🤔
Aaa ilk kez haklısın cücük. .ssHeyatım benim 1 adet X im ; @serhatt ın da T si eksik Eeee tabi tam olarak dizide olsak ücretimizi karşılayamazlardı
@xemrexxx nin üstündesin boşversene 😄😄😄Aaaa sen deli misin ayol, en başta altın yaldızlı harflerle benim ismim çıkacak tek başrol benim.
Gızzz ne çirkefffff çıktınnn sennnn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nasıl kandırdııı senaristi vallahi 😂😅😂😅😂😅
Her zaman olduğu gibi.@xemrexxx nin üstündesin boşversene 😄😄😄
------
Gızzz ne çirkefffff çıktınnn sennnn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nasıl kandırdııı senaristi vallahi 😂😅😂😅😂😅
Bu zamanda kanal sahibi olmak da zor @Zeyno tehditleri beni ne yapmaya zorladı. Artık düşünüyorum kanalı satıp sakın bir kasabadan bir eve mi taşınsam😁
Evet cevap bekliyorum resmen ayrımcılık var zaten benim rolünde az dizi de😉Gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık @STAR
Şimdi gelelim asıl konuyaaaa Söyle bakalım hocaa @AteşBöceği ve benim adım jenerikte neden @Angelica dan sonra çıkıyor başrol olmak için illa @Angelica ve @The_Erinch gibi ihtiyar mı olmak gerekiyor hadi cevap ver hadiii
O nasıl alfabetik siraAlfabe sırasına göre yazmış sanırım
Aynı şeyi bende düşündüm😉jenerikAçıklamaya çalışma çabanı taktir etmedim değil melocum laaa alfabede "z" sonda değilmi
Jenerik müziğine bayıldım şu eski dizileri andırıyor tam aile dizisi havasında😉
JENERİK GÜNCELLENDİ
@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Cervantes
Bence bunu ciddi ciddi dusunmelisinBu zamanda kanal sahibi olmak da zor @Zeyno tehditleri beni ne yapmaya zorladı. Artık düşünüyorum kanalı satıp sakın bir kasabadan bir eve mi taşınsam😁
Evet cevap bekliyorum resmen ayrımcılık var zaten benim rolünde az dizi de😉
O nasıl alfabetik sira
Aynı şeyi bende düşündüm😉jenerik
Jenerik müziğine bayıldım şu eski dizileri andırıyor tam aile dizisi havasında😉
Bence bunu ciddi ciddi dusunmelisin