Tek kişiye niye bağlanayım para için bile olmaz yaniSenin hiç evlenemeyecek olman peki.
Tek kişiye niye bağlanayım para için bile olmaz yaniSenin hiç evlenemeyecek olman peki.
Sana bağlanacak BİR kişi bulursan öp de başına koy. :STek kişiye niye bağlanayım para için bile olmaz yani
Harem kurarım be nanikSana bağlanacak BİR kişi bulursan öp de başına koy. :S
Gülseren teyze kullanmıyor o hesabı yalnız.Gülseren teyze olaya el koyuyor erken sevinenlere nanik yapacak gibi @The_Erinch @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt @Alos
Olsun haberi olur onunGülseren teyze kullanmıyor o hesabı yalnız.
Rüyanda ancak.Harem kurarım be nanik
Evet senin için rüya gibi bnm için gerçekRüyanda ancak.
Uydur uydur ipe diz.Evet senin için rüya gibi bnm için gerçek
Ne demek istedin kız burada? Saçmalamışsın yine.Heyatım cahil misin hatırla sevgili den İstanbullu geline kadar 15 yıldır cuma akşamları hep totali kötü ; Ab, abc1 i çok iyi bir dizi olurdu ; hiç tarih bilmiyorsun yazıks cık cık. Ss @mrt-06 @serhatt @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 120069
Cuma akşamları hep kızılcık şerbeti gibi ab ve abc1 de iyi giden dizi olur de ek istedim reyting tarihini bilmeyen cahal biri çıktı @Ahmed deNe demek istedin kız burada? Saçmalamışsın yine.
Aşko beni çirkefleştirme, içimden mahalle lubunyası ağzı çıkacak.Cuma akşamları hep kızılcık şerbeti gibi ab ve abc1 de iyi giden dizi olur de ek istedim reyting tarihini bilmeyen cahal biri çıktı @Ahmed de
Pek sevgi kalmadı artık sana karşı.Ne ara açması be öyle ara ara birbirimize sataşırız ama hep sevgimizden. @Özgür
Geniş Aile seyretmiş miydin?Pek sevgi kalmadı artık sana karşı.
Pek sevgi kalmadı artık sana karşı.