The_Erinch
Favori Üye
Tesekkur ederim, musait bir zamanda izleyeceğim. Size de iyi seyirler diliyorum.@EmreCan , diger arkadaslarin -bilim kurgu film onerisine- bir katki da ben yapayim istedim ; dark city (1998) .
iyi seyirler dilerim.
Çok iyi idi değil mi Ex Machina.Tesekkur ederim, musait bir zamanda izleyeceğim. Size de iyi seyirler diliyorum.
Ex Machina'yı izledim.
@bazinga @cokiyitvci
Evet güzeldi, bir kaç sahneyi beğenmedim onun dışında iyiydi.Çok iyi idi değil mi Ex Machina.
Avatar serisi öneririm, hemen izle.Evet güzeldi, bir kaç sahneyi beğenmedim onun dışında iyiydi.
Tremors konusu nedir? İlk kez duydum.rica ederim.
begeni tabii goreceli bir durum.
yaniti yazarken, 'tron ikilisini de yazayim dedim. kult eser olarak goruyorum,ozellikle ilk ciktigi donem 1.film cok cok basarili. 2. filmin ozellikle 'soundlar basli basina leziz bir dinleme soleni...(daft punk) .
iyi seyirler dilerim.
Onu izledim ben Türkçe adı yer altı canavarı çok iyi idi bu filmde.bi nevi kirsal da hayatta kalma - abd col ve kirsallarinda...
yerin altindan cikip yer ustundekileri kapan bi tur yaratik.
kanimca, yapilan ve sunulan dunya cok cok basarili.
zaten seri olarak da kult bir eser oldugunu dusunuyorum.
-villain anlaminda 'yaratigin tiplemesi de ilginc ve de farkli ikonik bir secim .
cok begendigim bir seridir.
-cerezlik de denilebilir.benim gonlum el vermiyor boyle demeye...
turu ozelinde bende yeri ayridir bu serinin.
fragmana bir goz at, hosuna giderse, bir sans ver derim.
iyi seyirler dilerim.
Senin dediğin bu mu? Benim dediğim değil yani öyle mi ? Anlamadım ?filmler den bahsederken isim olarak genelde 'orijinal sekli ile deginiyorum. dolayisiyla afedersin.
tremors/yer alti canavari serisini genel anlamda biri haric izledim.
o dedigim biri ;
bi ara izlemeyi dusunuyorum.
tv_sinemasi(tv movie) tarzinda cikmis gordugum kadariyla...
Anladım tamam, senin o dediğine de bakarım bir ara. Önce izleyeceklerim bitsin. Güzele benziyor ama.benim dedigim ; verdigim linkteki film ve de benzer isim uzantisi ile yapilmis kult genel seri... kronolojik olarak yanilmiyorsam ilk 90larin basinda basladi.
-tremors ilk film :
basrol de usta oyuncu 'kevin bacon dokturuyor.
bunlar konusu ne? misal, dusk till dawn , the faculty .turu ve dunyasi ozelinde begenmistim. beklentiyi yukseltmek istemem. goreceli. son yazdigim ilk cikan filmi ozellikle tavsiye ederim.
bu arada, basliga genel oneri olarak;
iki adet oneri -
robert rodriguez 'in yeni islerine nazaran eski islerini severim.
misal, dusk till dawn , the faculty .
iyi seyirler dilerim.
Ben de sana dizi olarak YOU öneriyorum.aksiyon,suc,gerilim. dusk kult eserdir benim adima. devam filmi de mevcut.
kadro zaten cok iyi. hikaye olarak guzel bir dunya sunmasi da kendisini ozel kiliyor benim adima. 'vampir dunyasina farkli bir bakis bence. gectigi yer ve aksiyonu cok iyi harmanlamislardi, izlerken vakit su gibi akip gitmisti...
the faculty, bilim kurgu, gizem,gerilim soslu bir yapim...hibrid tur bi nevi...
tag'i misal iyidir;
Six students are about to find out their teachers really are from another planet.
benim adima 90larin guzel islerindendir turu ozelinde.
iyi seyirler dilerim.
O filmi duydum izlerim onu da. 😂'digital - yerli yabanci bayagi dizi var listemde -izlemek isteyipte halen beklettigim. 😛 fakat , bu onerini de gormez den gelmeyecegim elbette. eklendi.
tskler.
genele donersek;
genre/tur zengin bir dunya. dolayisiyla,bence, turler uzerinden film onerisi daha saglikli olur gibi. . .
aksiyon,macera,komedi,korku vb.
misal, korku,gizem olarak ; the cabin in the wood filmi bayagi saglam bir yapimdi.bayagi begenmistim. kullanilan dunya ve doneler cok basariliydi... ture farkli bir hava katmisti islenen konu...
iyi seyirler dilerim.
Hayvan temalı filmler hep çok güzel oluyor, listeme aldım boş olunca izlerim bunu da.
Aile filmi; özellikle hayvan severlerin kesinlikle izleyeceği duygusal bir film yapmışlar.
10 üzerinden 7 yeterlidir.
Ya ona gidicektik de arkadaşımla sınavlar felan araya girdi kötü oldu bir de gün denkleştiremedik bir türlü... 1'i izlememistim de onu izleyemedim bir turlu.Avatar serisi öneririm, hemen izle.
Hic duymadim ama olabilir musait bir zamanda bakabilirim. Muzikler guzelse film daha guzel bir hale geliyor, sagolun.rica ederim.
begeni tabii goreceli bir durum.
yaniti yazarken, 'tron ikilisini de yazayim dedim. kult eser olarak goruyorum,ozellikle ilk ciktigi donem 1.film cok cok basarili. 2. filmin ozellikle 'soundlar basli basina leziz bir dinleme soleni...(daft punk) .
iyi seyirler dilerim.
En kısa sürede 1'i izle, sonra 2'ye sinemada git. Süper.Ya ona gidicektik de arkadaşımla sınavlar felan araya girdi kötü oldu bir de gün denkleştiremedik bir türlü... 1'i izlememistim de onu izleyemedim bir turlu.
Hic duymadim ama olabilir musait bir zamanda bakabilirim. Muzikler guzelse film daha guzel bir hale geliyor, sagolun.
O sence Şubat Mart'a kadar sinemalarda olur mu?En kısa sürede 1'i izle, sonra 2'ye sinemada git. Süper.
Şubat ortasına kadar olur gibi, sonra yeniden vizyona gelir Mayıs'ta. Öyle oluyor artık sinemalar. ÇOK İZLENENLER Daha doğrusu
Umarım izleyebilirim ya, düşünüyorum acaba bugün ya da yarın mı izlemeye gitsem ama bilemedim.Şubat ortasına kadar olur gibi, sonra yeniden vizyona gelir Mayıs'ta. Öyle oluyor artık sinemalar. ÇOK İZLENENLER Daha doğrusu