Yeni Favori Üyeler (Aralık 2022)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatırlamıyorum :A konuları açarken kurallara uymamıştır belki :A @cokiyitvci çok kez galiba kaybedip almış. Ona sor :A Ben yönetime girdiğimden beri tecrübeli üye yazıyordu onda.
@12.Adam favori üyeliğimi neden mi kaybettim? Zamanında eksik yetersiz konular açtığım için kaybettim. Artık konularım daha kaliteli ve daha dikkatli olacağım. @bazinga :bhr:

Yönetim ekibine girenler (yani ben) ne zaman açıklanacak? 🤔🤔
ben taaaaa yaz öncesi yönetimden ayrilinca yerime seni alsinlar diye ayrildim, bunuda sana yazmistim ve @Sherlock 'a gerekeni yaparsin diye pas attik ama döndüm baktim sen yerinde sayiyorsun geri dönmek zorunda kaldim. Artik digerleri fedakarlik yapsin, ben hakkimi saldim :A

ben taaaaa yaz öncesi yönetimden ayrilinca yerime seni alsinlar diye ayrildim, bunuda sana yazmistim ve @Sherlock 'a gerekeni yaparsin diye pas attik ama döndüm baktim sen yerinde sayiyorsun geri dönmek zorunda kaldim. Artik digerleri fedakarlik yapsin, ben hakkimi saldim :A
Dark,Yonetimde Kaosa sebebiyet verirdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hatırlamıyorum :A konuları açarken kurallara uymamıştır belki :A @cokiyitvci çok kez galiba kaybedip almış. Ona sor :A Ben yönetime girdiğimden beri tecrübeli üye yazıyordu onda.
Aktif üyelikten sıkılmıştım bu iyi oldu malum ama dizi konuları yok bize ee biz ne acacaz emekli amcalar gibi gün mü sayacaz :F
------

İlki bandan dolayı düşürüldü mü?
Kopya konudan dolayı düştü maalesef 😐😢