Hayrettin Hangi Kanalda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
1 Sezon Star TVde Eğlence Programı Ve Yorumlarıyla Herkesi Güldürüp Kendine Bağlayan Hayrettin Karaoğuz Bu Sezon Star TVnin El Değiştirmesiyle Yayından Kaldırıldı. Karaoğuz Hakkında Çıkan Tüm Haberleri Geçtiğimiz Gün Yanıtladı. 5 Ocak Perşembe Günü İstanbul Gelişim Üniv.e Konuk Olan Hayrettin Yeni Sezonda Atv Veya Show TVde Pazartesi 00.30 Kuşağında Bir Program Yapacağını Dile Getirdi. Şimdilik Gelen Teklifler Üzerinde Durduğunu Söyleyen Hayrettin Bambaşka Bir Eğlence Programı Yapacağını Dile Getirdi.

ATV'de olur gibime geliyor.

atv olursa güzel olmaz hakan bey vardı o da olmadı zaten :) show yada kanal d de daha başarılı olur...

Halbuki ben Okan'ı kaybeden, Beyaz'ı da kaybetme ihtimali olan Kanal D'nin alacağını düşünüyordum. Evet, bu saatler çok önemli değil, gece kimin birinci olduğuna pek bakılmaz ama Kanal D gece kuşağını kaybederse reyting olmasa da kalite kaybeder.

Halbuki ben Okan'ı kaybeden, Beyaz'ı da kaybetme ihtimali olan Kanal D'nin alacağını düşünüyordum. Evet, bu saatler çok önemli değil, gece kimin birinci olduğuna pek bakılmaz ama Kanal D gece kuşağını kaybederse reyting olmasa da kalite kaybeder.

hayreddinin ratingleri zaten fazla ii değilki... yani hangi kanalda olursa olsun star tvde aldığından fazla yukarı çıkamaz hele pazartesi hiç olmaz....

Haberin kaynağı nedir ? Ben, Kanal D'de yayınlanacağını tahmin ediyordum ve hala tahminim o yönde...

ben genelde facebook ve twitterdan alıyorum bu haberleri... yani öyle kesin olup olmadığını bilmiyorum.. orada ne yazıyolarsa aynen yazıyorum

Ben araştırdım ama öyle bir şey bulamadım. 3-4 tane haberini gördüm hepsi de aynı şekilde. Bana uydurma geldi bu haberler.

resmi site olup olmadığını bilmiyorum onlrın... ama facebook ve twitterdan yani genel olarak dersek sosyal paylaşım sitelerinden duyuyorum

link verir misin o zaman

link veremem ama haberin doğruluğudan da emin değilim çnkü bnm show tv iç yapılarda ve medyapımda tanıdığım birilieri var isim veya bişey veremem çnkü çok tanınan birileri değiller... onlarada sorup yazıyorum... burada konuşulanlarıda bn onlara iletiyorum...

Sağlam bir kaynak verilene kadar konu kilit. Bu haberlerin uydurma olup olmayacağını nasıl anlayacağız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy