M TV FAV10 Apartmanı - Yeni Sezon | Pazartesi 20.00 "4.Sezon"

1. Bölüm Fragmanı

The_Erinch: Hepiniz yeniden hoşgeldiniz, ne özlemişim be burayı.
Angelica: Aynen abim iyi ki yine geldik. Hele Zeyno burnum da tüttü, gel kız bir sarılayım.
Zeyno : Canım Angelom, canım arkadaşım.

İçeriye aniden Xemrexx girer.

Xemrexx: Off bune be, yine hepimiz yan yana. Sırf entrika için geldim buraya hiç sevinmeyin.
Doğan : Gel kardeşim bir otur dinlen.
Xemrexx: Angelica yine yemekler senden değil mi , ben çok açım.
Angelica: Yok canım ben çalışıyorum artık.
Dosi : Aa nerden çalışmaya başladın?
The_Erinch : Ben geçenlerde kitapçı dükkanı açmıştım. Karşı caddede huzurevi vardı. Kimse uğramıyor canım sıkılıyordu. Angelica ile paylaşınca o da gönüllü olarak haftanın birkaç günü onlarla ilgilenecek.
Xemrexx: Ee banane bundan, ben açımmm.
Ateşböceği: Sen merak etme ben birazdan hazırlarım.

Kapı çalar ve herkes gelen kişiyi görünce şok olur.

FAV10 APARTMANI OCAK'DA M TV'DE.

@Angelica @The_Erinch @Zeyno @xemrexxx @Doğan @seyfullXh @Sanalbellek @serhatt @AteşBöceği
Niye şok olduk @serhatt la @MasacRE malum işi yaparak mı geldi yoksa eve 😱 :A

Ekli dosyayı görüntüle 119765
FAV10 APARTMANI YENİ SEZONUYLA GERİ DÖNÜYOR.

M TV'nin sevilen dizisi Fav10 Apartmanı yepyeni bölümleriyle geri geliyor. Aynı apartmanda kalan fav10 üylerenin hayatını anlatan senaryo dizi çok yakında başlıyor.
1. Bölüm Fragmanı

The_Erinch: Hepiniz yeniden hoşgeldiniz, ne özlemişim be burayı.
Angelica: Aynen abim iyi ki yine geldik. Hele Zeyno burnum da tüttü, gel kız bir sarılayım.
Zeyno : Canım Angelom, canım arkadaşım.

İçeriye aniden Xemrexx girer.

Xemrexx: Off bune be, yine hepimiz yan yana. Sırf entrika için geldim buraya hiç sevinmeyin.
Doğan : Gel kardeşim bir otur dinlen.
Xemrexx: Angelica yine yemekler senden değil mi , ben çok açım.
Angelica: Yok canım ben çalışıyorum artık.
Dosi : Aa nerden çalışmaya başladın?
The_Erinch : Ben geçenlerde kitapçı dükkanı açmıştım. Karşı caddede huzurevi vardı. Kimse uğramıyor canım sıkılıyordu. Angelica ile paylaşınca o da gönüllü olarak haftanın birkaç günü onlarla ilgilenecek.
Xemrexx: Ee banane bundan, ben açımmm.
Ateşböceği: Sen merak etme ben birazdan hazırlarım.

Kapı çalar ve herkes gelen kişiyi görünce şok olur.

Apartmana katılmak isteyenler bildirebilir.

APARTMANDA KALAN ÜYELER:
1. KAT : @serhatt @xemrexxx @12.Adam @The_Erinch @Doğan @Cervantes @Yakamoz-Asi @EmreCan
2. KAT : @dosimosi @Zeyno @Angelica @AteşBöceği

FAV10 APARTMANI OCAK'DA M TV'DE.

@Angelica @dosimosi @Aserat @Doğan @12.Adam @kerem @Alos @serhatt @Felon @The_Erinch @Sherlock @Cervantes @Billy Kane @Gizmen @Sanalbellek @Felon @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@Özgür @BARON男爵 @offensive @denizz19 @Araf @xdragxx @kerem @emreemreu @12.Adam @Gerekli24 @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @Hobbit @Cervantes @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @Bussy @781Ens @bazinga @Gizmen @Burak97 @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai
Yine ilgi görür bu da.

• Beğendim
Reactions: STAR