2021 3.Tur | En Favori Şarkı 2021 | 3. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 şarkı üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu be anlamadım. :A
simdi ben süre bitmeye yakin genelde kurayi cekip konu hazirlamis oluyorum ve hemen acabiliyorum ama simdi sen tam 4 sarkinin kaderi ile oynadin toplamda ve her an denge yine degisir diye konu hazirligimi yapamiyorum 😡

• İlginç
Reactions: Özgür
simdi ben süre bitmeye yakin genelde kurayi cekip konu hazirlamis oluyorum ve hemen acabiliyorum ama simdi sen tam 4 sarkinin kaderi ile oynadin toplamda ve her an denge yine degisir diye konu hazirligimi yapamiyorum 😡
Keşke oy vermeseydim. :( Ama sen de neden bir sonraki konuyu erkenden hazır edersin ki maç 90 dakika son ana kadar her şey değişebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Keşke oy vermeseydim. :( Ama sen de neden bir sonraki konuyu erkenden hazır edersin ki maç 90 dakika son ana kadar her şey değişebilir. :A
bunun sebebi birincisi biz bu etkinligi cok daha gec zamana aksamamasi icin hizlandirilmis tur ile aciyoruz :A
ikincisi ben evde de yogun olan biriyim ve her yalniz kaldigimda hemen aradan cikarmayi seviyorum. Ertelenmemesi adina :A buralarda yorum yazip 10 dakika aktif olup 20 dakika olmamak ayri, anketlerle konulari ayarlayip uzun süre aktif olmak ayri :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...