The_Erinch
Favori Üye
Bunlar kimdir?Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman da kadrodaymış.
Ekli dosyayı görüntüle 119653
Bunlar kimdir?Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman da kadrodaymış.
Zeynep Alkan Hamdi Alkan’ın kızı. Oyuncu ve sosyal medyada popüler biri. Seçkin’i tanımıyorum. Cansu Tuman da Kanal 7’nin günlük dizilerinde oynuyordu.Bunlar kimdir?
Zeynep Alkan Hamdi Alkan’ın kızı. Oyuncu ve sosyal medyada popüler biri. Seçkin’i tanımıyorum. Cansu Tuman da Kanal 7’nin günlük dizilerinde oynuyordu.
Sağollll ÖzgürümZeynep Alkan Hamdi Alkan’ın kızı. Oyuncu ve sosyal medyada popüler biri. Seçkin’i tanımıyorum. Cansu Tuman da Kanal 7’nin günlük dizilerinde oynuyordu.
Ne demek abi.Sağollll Özgürüm
Hepsi takipçi toplamaya gelmiş demek ki
Şimdi deyince hatırladım. Görsem bile aklımda kalmamış o kadar hakim değilim magazine.Seçkin Piriler manken oyuncu Duman grubunun solistin de eşiydi hiç görmedinmi
Survivor iyice veteranlar turnuvasına döndü.Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman da kadrodaymış.
veteran mı...Survivor iyice veteranlar turnuvasına döndü.
Veteran değince yaşlı moruklara gittim aklımEvet, nerde ünlü ama popüleritesini kaybetmiş kişiler varsa onları toplamış... @Özgür
Hahahaha Allah iyiliğini versin.Hani futbolda olur ya veteranlar turnuvasıVeteran değince yaşlı moruklara gittim aklım
Ne demek abi.
Artık herkes popülaritesini artırma peşinde.
Şimdi deyince hatırladım. Görsem bile aklımda kalmamış o kadar hakim değilim magazine.
Olaylı bir ayrılıktı öyle hatırlıyorum.Bende son zamanlarda pek magazin izlememde bayağı olaylı oldu ayrılmaları ondan unutmadım hiç
Olaylı bir ayrılıktı öyle hatırlıyorum.
Sen dizilere ara verde,magazine yoğunlaş. Haftalık Ne olup bittiğini sana sorabilirim.Evet aldatmıştı Kıvılcımla oda şarkıcı hatta
Sen dizilere ara verde,magazine yoğunlaş. Haftalık Ne olup bittiğini sana sorabilirim.
Şimdi Olmaz,bilgilerin taze en hazırlıksız anını kollayacağım. Mucize Doktor FermanTamam sor bugün film izledim birde Gri izledim o kadar
Şimdi Olmaz,bilgilerin taze en hazırlıksız anını kollayacağım. Mucize Doktor Ferman
Evet, geçmiş magazin haberlerini karıştırmaya başla. Asistan DemirBak yaa hazırlıklı olmam lazım o zaman
Evet, geçmiş magazin haberlerini karıştırmaya başla. Asistan Demir
Ali daha olmadın.