Bilmiyorum kararsızım şu anda Tam kadrolar belli olsun da, bir de belki ilk bölümlere bakıp ondan sonra kararımı veririm (İlk bölümlere bakayım derken bütün yarışmayı izledi)Yeni sezonu izleyecek misin?
Bilmiyorum kararsızım şu anda Tam kadrolar belli olsun da, bir de belki ilk bölümlere bakıp ondan sonra kararımı veririm (İlk bölümlere bakayım derken bütün yarışmayı izledi)Yeni sezonu izleyecek misin?
Parantez içi çok tehlikeli, o olasılık fazlasıyla yüksek umarım tüm kadro sevmediğin isimlerle dolup taşarBilmiyorum kararsızım şu anda Tam kadrolar belli olsun da, bir de belki ilk bölümlere bakıp ondan sonra kararımı veririm (İlk bölümlere bakayım derken bütün yarışmayı izledi)
Şu ana kadar yaptığı tanıtımlardan sanki eski tarzda Survivor'a dönüş yapacak havası aldım. Eğer öyle olursa izleme ihtimalim yüksek ciddenParantez içi çok tehlikeli, o olasılık fazlasıyla yüksek umarım tüm kadro sevmediğin isimlerle dolup taşar
Acun tüm tuşlara basıyor. Bakalım ne kadar başarılı olacakŞu ana kadar yaptığı tanıtımlardan sanki eski tarzda Survivor'a dönüş yapacak havası aldım. Eğer öyle olursa izleme ihtimalim yüksek cidden
Şu ana kadar yaptığı tanıtımlardan sanki eski tarzda Survivor'a dönüş yapacak havası aldım. Eğer öyle olursa izleme ihtimalim yüksek cidden
Aklınla başın arası kaç cmVur, vur inlesin,Emre dinlesin.
Senin libidondan yüksekAklınla başın arası kaç cm
Maalesef olacak olan budur... @Maskeli Fedai
İşte bu bee Zaten @Maskeli Fedai yine bulur kendine yine bir tane uyduruk bir tip. Biz Şerlok beyciğimle yine doğru adreste oluruz her zamanki gibi. Let's beginMaalesef olacak olan budur... @Maskeli Fedai
Yaşandı, yaşanmadı. Jpgİşte bu bee Zaten @Maskeli Fedai yine bulur kendine yine bir tane uyduruk bir tip. Biz Şerlok beyciğimle yine doğru adreste oluruz her zamanki gibi. Let's begin
Acun tüm tuşlara basıyor. Bakalım ne kadar başarılı olacak
Size uygun partnerler buldum aradakileri @serhatt ve @Maskeli Fedai de kapabilirYaşandı, yaşanmadı. Jpg
Bunlar senin akraban mı? @dosimosi
Ben hiç izlemedim ki bataklıktan çıkmış olayım... Beni böyle yerlere boşu boşuna dahil etme...
Tmm , azar üstüne azar yiyoruz...Ben hiç izlemedim ki bataklıktan çıkmış olayım... Beni böyle yerlere boşu boşuna dahil etme...
Azar değil olur mu öyle şey, Survivor görünce ve etiketlenince bana bir şeyler oluyor...Tmm , azar üstüne azar yiyoruz...
Mecnun delleniyor. Ha leylayı başka biri istemiş, ha survivor dan etiket gelmiş...Azar değil olur mu öyle şey, Survivor görünce ve etiketlenince bana bir şeyler oluyor...
Sana bu bile bakmaz.
Bu sefer aynı taraftayız yoldaşlarım..İşte bu bee Zaten @Maskeli Fedai yine bulur kendine yine bir tane uyduruk bir tip. Biz Şerlok beyciğimle yine doğru adreste oluruz her zamanki gibi. Let's begin