Aaa sana 1 tane düşmezken afra ya 2 tane mert denk gelmişSen kapan ayol.Herkes de kurtulur böylece.
![]()
Aaa sana 1 tane düşmezken afra ya 2 tane mert denk gelmişSen kapan ayol.Herkes de kurtulur böylece.
![]()
Benim yüzüm güzel bahtım kara, bunun kendi çirkin bahtı güzel.Aaa sana 1 tane düşmezken afra ya 2 tane mert denk gelmiş
Afra mı çirkin 😱 işin uzmanı deneyimli @Yakamoz-Asi den yorum alalımBenim yüzüm güzel bahtım kara, bunun kendi çirkin bahtı güzel.![]()
Bahtı bu kadar güzel olduğuna göre ÇİRKİN.
Bahtı bu kadar güzel olduğuna göre ÇİRKİN.![]()
Bu tutku serhatı öldürür bu haftaAfra çirkin mi olurmuş hiç taş taşDizideki Suna da fena değil bu arada.
![]()
Aaa sen geber de zevkten öleyim ben.
Onun için ferit in üstüne atılması lazımAaa sen geber de zevkten öleyim ben.![]()
O da olacak. .ssOnun için ferit in üstüne atılması lazım![]()
O da olacak. .ss
Burada da, işin uzmanı serhattan yorum alalımHarika![]()
Kişiden kişiye değişir.Burada da, işin uzmanı serhattan yorum alalım
Sana farketmez uzun saç kısa saç ya da kelKişiden kişiye değişir.![]()
Taş olsun yeter.Sana farketmez uzun saç kısa saç ya da kel![]()
Beren de Bihterken behlülle girdiği pozisyonlarla seni çatlatırdı afra da aynı olacak gibiTaş olsun yeter.![]()
Beren'in tırnağı olamaz bu.Beren de Bihterken behlülle girdiği pozisyonlarla seni çatlatırdı afra da aynı olacak gibi
Oğlanı vakumladı bugün seni çatlattı mı çatlattı o yeterBeren'in tırnağı olamaz bu.![]()
Abartı oldu biraz...Oğlanı vakumladı bugün seni çatlattı mı çatlattı o yeter![]()