Survivor 2023'te yarışacak ünlüler belli olmaya devam ediyor!
Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Murat Ceylan'ın yaptığı Survivor 2023'ün kadrosuna Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney dahil oldu.
Son düzenleme:
Nisa'nın şampiyon olduğu gün formatın cenaze namazı kılındı zaten. Bu arada başlığa bir el atabilir misin rica etsem?Berbat bir seçim olmuş. 😱 Acun Survivor formatını daha ne kadar batıracak merakla bekliyorum.
En kötü seneydi bu sene doğru. 2021’de Poyraz’ın şampiyon olamamasıyla, 2022’de de Anıl’ın erken elenmesiyle benim için bitmişti zaten.Nisa'nın şampiyon olduğu gün formatın cenaze namazı kılındı zaten. Bu arada başlığa bir el atabilir misin rica etsem?
Teşekkür ederim.En kötü seneydi bu sene doğru. 2021’de Poyraz’ın şampiyon olamamasıyla, 2022’de de Anıl’ın erken elenmesiyle benim için bitmişti zaten.
Hallettim.
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Bu sene çok düşük oranlar alıp O Ses Türkiye gibi rafa kalkacak diye düşünüyorum.
Berbat bir seçim olmuş. 😱 Acun Survivor formatını daha ne kadar batıracak merakla bekliyorum.
Her sene bir yaşlı oluyor, bu sene o kontenjanı Berdan Mardini aldı demekNisa'nın şampiyon olduğu gün formatın cenaze namazı kılındı zaten. Bu arada başlığa bir el atabilir misin rica etsem?
En berbat yaşlı seçimi. Mustafa Topaloğlu ve Yılmaz Morgül güldürüyordu en azından.Her sene bir yaşlı oluyor, bu sene o kontenjanı Berdan Mardin’i aldı demek
Çok itici birisi bence. O yüzden pek güldüreceğini sanmıyorum. Yaşlı kontenjanı Tıvorlu İsmail abimizin hakkıydı.
Gönüllüler kadrosunda yer alır belki. Dur hemen yas tutmaÇok itici birisi bence. O yüzden pek güldüreceğini sanmıyorum. Bu kadro Tıvorlu İsmail abimizin hakkıydı.
Senin de mi abin kaç yaşında bu adam 150 mi
Amcam yaşında ama ayıp olmasın diye abi dedimSenin de mi abin kaç yaşında bu adam 150 mi