Hollanda - Arjantin | 2022 FIFA Dünya Kupası - Çeyrek Finaller

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060
2022-fifa-d%C3%BCnya-kupas%C4%B1-katar-jpg.119267

Katar'ın ev sahipliğinde Dünya Kupası'nda çeyrek final vakti!

Maç ile alakalı tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Bugün kutlu gün... Bugün KRALIM turuncuları paramparça edecek ve bu efsanevi yolculuğun taçlandırılmasına sadece 2 maç kalacak... Hadi be MESSI'm hadi be abim, yap şovunu da iyice moda girelim... Yarı finaldeki rakibimizin bizim maçtan önce belli olacak olması da ekstra bir motivasyon sağlayacaktır belki de... Mesela Brezilya Hırvatistan'ı elerse Messi için bu durum daha bir ilgi çekici olacaktır. Kralım yarı finalde Brezilya ile karşılaşmayı çok ister... Hadi bakalım, sonumuz hayrola...

Messi nereye kadar dybala ve dimaria dan hatta icardinin getir götürünü yapacak martinezden gol katkısı alamazsa işi zor Hollanda hücum futboluyla ilk yarı işi bile bitirebilir bakalım messinin çözümü taktiği ne olacak her maç olduğu gibi ilkyarı pasifmi oynayacaklar yoksa normal arjantin gibimi oynayacaklar?

Dünya Kupasının unutulmaz golleri arasına girer Hollanda'nın 2. golü.

Hem Arjantin'in, hem Brezilya'nın 9 numaraya ihtiyacı var. Normalde biri Icardi'ye, diğeri Firmino'ya sahip. Ama varlık içinde yokluk yaşattılar kendilerine.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
UZATMA PENALTILAR DA ŞAKA GİBİ GEÇİYOR. 0 PUAN ALMAK İSTEMİYORUM! :(

Ronaldocular ve BJK'liler özellikle bu gece ağlayarak uyuyacak. Teşekkür ederim Allah'ım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ömrümden ömür götüren bir maçtı... Maçın 2-0'dan 2-2'ye 90+10'da gelmesi mi dersin... Penaltılara gitmesi mi dersin... Messi'nin inanılmaz performansı mı olsun... Drama üstüne drama yaşanılan acayip bir şey izledik... Ama ne olursa olsun kafaya takmış bu KEÇİ bu kupayı sonuna kadar istediğini tekrardan gösterdi... Bunun sonu şampiyonluk olsun be... Hadi be abi... 2-0'dan son 20 dakika 2 gol yemek gerçekten saçmalık derecesinde bir durum olsa da, hocanın gerçekten oyunu tutamadığı ve hatalar yaptığı bir sekans olsa da bir şekilde kazanmayı bilmek gerçekten bizi inanılmaz rahatlattı... Hırvatistan'ı yenebilecek miyiz bilmiyorum ama ben bu takıma ve MESSI'Ye sonuna kadar inanıyorum... Hadi hayırlısı bakalım...