Allah korusun.Paza günü muhtemelen 5-6 bandına yükselir.
Allah korusun.Paza günü muhtemelen 5-6 bandına yükselir.
Total: 1.43 (#29)
AB: 1.29 (#29)
ABC1: 1.37 (#29)
Teşekkürler.
Kanal D full yayınlasa kısa yayını ile benzer reyting alırdı heralde.
Aserat kakneminin beğendiği oyuncu da bu kadar olur anca 😱Kelebek Yargı etkisiyle uçmuş yoksa 2'yi bile göremezdi.
Güzel Günler de tutmadı 4+ görmeyi beklerken AB'de 2'ye düşmüş. Binnur Kaya için üzgünüm.
Ben kendisinden jet hızıyla soğuyalı yıllar oldu fanları düşünsün.Aserat kakneminin beğendiği oyuncu da bu kadar olur anca 😱
GG yine kötü, yılbaşı arasına kadar 4'ü göremezse mekanik center olsun...
Ecünnü diye boşa demiyorum.Aserat kakneminin beğendiği oyuncu da bu kadar olur anca 😱
Kadro çok dadlu, gün seçimi de çok mantıklı ama başlamadan @Aserat gün sayıyorsa tutmaz endişesine de kapılmıyor değil insan.
TMC'nin en son hangi dizisi tuttu bu arada?
Tutma deyince aklına illa 10 reyting geliyorsa bilemem ama biz de tuttuk çünkü istikrarlı şekilde, reytingleri yükselterek yola devam ediyoruz.Güzel Günler tutmadı. Tahmin etmiştim.
4 - 4,5 standart bir oran olduğuna göre En az 5 reytingi görmesi lazım ki tutmuş diyebilelim. Bunu herkesin bilecek zekada olduğunu düşünüyorum.Tutma deyince aklına illa 10 reyting geliyorsa bilemem ama biz de tuttuk çünkü istikrarlı şekilde, reytingleri yükselterek yola devam ediyoruz.