Bu kadar filmi bir güne mi sığdırdın? Hergüne bir film şeklinde mi planladın?Ekli dosyayı görüntüle 119416
Norveçden bir fantastik yapım olan Troll... 10 üzerinden 7. Fantastik filmleri sevenlere önerilir.
Ekli dosyayı görüntüle 119415
İtalyadan aksiyon dozajı yüksek bir filmdi...Sıkılmadan izledim. 1o üzerinden 7.5 .
Ekli dosyayı görüntüle 119417
Bu sefer Primedan bir belgesel....Marsa yollanan keşif robotunun hikayesi..3 aylığına diye yollanıp,15 sene yaşayan robot ve robotla duygusal ilişki kuran Nasa çalışanları. Keyifli bir belgeseldi. 10 / 6
Ekli dosyayı görüntüle 119420Ekli dosyayı görüntüle 119419Ekli dosyayı görüntüle 119418
Şimdi bu üçüde Netflixin Noele yönelik hazırladığı onlarca filmlerden benim radarıma girip izlediklerim.Hepsinde de kayda değer oyuncuların olduğu,keyifli,duygusal,eğlenceli,sıcak filmler.Üçüde aile ile,sevdiklerinizle yada sevdiğinizle izlenebilir. Hepsi ortala 7 puanı alır.
Ekli dosyayı görüntüle 119422
Çin sinemasından bilimkurgu aksiyon filmi. Sıkılmadan izledim. 10 üzerinden 7.5
Hayır Berkcim; 1 günde değil... Belli günlerde izlediklerim. Haftaiçleri geceleri,haftasonlarıda evde duruyorsamBu kadar filmi bir güne mi sığdırdın? Hergüne bir film şeklinde mi planladın?
Hızlı ve Öfkeli 9'u seyrettin mi?Hayır Berkcim; 1 günde değil... Belli günlerde izlediklerim. Haftaiçleri geceleri,haftasonlarıda evde duruyorsam
Sakın @The_Erinch sakın öyle bir hata yapmaHızlı ve Öfkeli 9'u seyrettin mi?
Neden kötü ötesi mi? Bende seyretmedim deSakın @The_Erinch sakın öyle bir hata yapma
Zaman kaybı yani izlediğim için pişman olduğum nadir filmlerden genelde izlediğim her filme bir not veririm kötü ya da iyi bu filme verecek bir not bulamıyordumNeden kötü ötesi mi? Bende seyretmedim de
Yorum yok de geç canım sende.Zaman kaybı yani izlediğim için pişman olduğum nadir filmlerden genelde izlediğim her filme bir not veririm kötü ya da iyi bu filme verecek bir not bulamıyordum