Beni çok iyi tanıyorsun.Reyiz @serhatt a bununla, sahne yazher hafta 10 sayfa yorum yapar
![]()
Elite Netflix Teoria 🇧🇷 on Instagram: "Cruz Carvalho o Maior 👑🛐 @carloto.cotta"
4,552 likes, 36 comments - eliteteoriabrasil on November 24, 2022: "Cruz Carvalho o Maior 👑🛐 @carloto.cotta".www.instagram.com
O iş bende.@serhatt verir aman alır izni![]()
Benim tarzim degil senaryo da acayip olaylar var Daha acayibi olmasin Türkiyeye Göre agir senaryo@serhatt verir aman alır izni![]()
Tam tersi @serhatt hafifmeşrep bir avrat oluyor reyizBenim tarzim degil senaryo da acayip olaylar var Daha acayibi olmasin Türkiyeye Göre agir senaryo
Sana benzer hafif meşrep.Tam tersi @serhatt hafifmeşrep bir avrat oluyor reyiz![]()
Konu agir Türkiyeye göreTam tersi @serhatt hafifmeşrep bir avrat oluyor reyiz![]()
Ağırlık kiloyla olmaz canım karakterle olur. Sen şişkosun ama karakterin yok ben zayıfım ama karakterliyim.heyatım @serhatt ın ne ağırlığı var 60 kilo bir karadul işte![]()
Senin sonunAğırlık kiloyla olmaz canım karakterle olur. Sen şişkosun ama karakterin yok ben zayıfım ama karakterliyim.![]()
![]()
www.instagram.com
Çatla sende kokuşmuş.Senin sonun
![]()
IG Success Mentor on Instagram: "Tag Someone WHO Needs To See This! ________ 🔴 Follow @billionaireadvises 🔴 Follow @billionaireadvises 🔴 Follow @billionaireadvises ________ Double Tap If You Liked It ❤️ . To ensure you never miss new content,
4,419 likes, 13 comments - billionaireadvises on November 26, 2022: "Tag Someone WHO Needs To See This! ________ 🔴 Follow @billionaireadvises 🔴 Follow @billionaireadvises 🔴 Follow @billionaireadvises ________ Double Tap If You Liked It ❤️ . To ensure you never miss new content, enable...www.instagram.com
@cokiyitvci bu Bölüm yayinlandi ara verdim
Dünya kupasi baslayacak diye 1.Sayfada
------
@xemrexxx @Angelica son Sahne nasil merak uyandirir mi
------
@serhatt
Hangi çete reyizArka sokaklarin Senaristi olsam
Hem Mesut komiseri döndürürüm
Hem Ali Akdoğan komiseri
Hem Aylin komiseri
döndürebilirim
Çikarma senaryosu akilsizcaydi