Damien Duff
Favori Üye
Bence bu ekonomide tehlikeliYargı ve CAMDAKİ Kızı alabiliriz. Boş günlerimiz var😅🤣💫
Elon Musk alsın en iyisi kanaldyiAcun bile o borcu ödeyemez Doğuş holding bile ödeyemez kimde 800 milyon dolar var acaba Kanal d nin @Ranazan12
Bu borcu İngilizler öder ancak İngilizler alırsa kanalı paralı yaparlar @seyfullXh her bölüm başı 3 pound @seyfullXhElon Musk alsın en iyisi kanaldyi
Disney bile harcamaz o parayı Spor Kulüplerine bile kredi veren ziraat bankası onlara bulaşabilir @BARON男爵Kanal o kadar kötü bir dönemden sonra Demirören satın aldıktan sonra tekrar dizi tutturmaya başardı ama galiba bu yükseliş bile kurtaramayacak bakalım kim satın alır Disney dışında o kadar parayı harcayacak bir şirket yok ama onlar da kötü bir dönemden geçiyorlar üstelik FOX var yeni bir kanalı alacakları sanmıyorum.
Warner Bros 100 milyon dolara kelepir fiyatına alır.Kanal o kadar kötü bir dönemden sonra Demirören satın aldıktan sonra tekrar dizi tutturmaya başardı ama galiba bu yükseliş bile kurtaramayacak bakalım kim satın alır Disney dışında o kadar parayı harcayacak bir şirket yok ama onlar da kötü bir dönemden geçiyorlar üstelik FOX var yeni bir kanalı alacakları sanmıyorum.
Kötü dönemden falan geçmiyor Disney+'ım. Platform çok ilgi gördü. FOX'umun ise değerini bilmiyorlar yakın zamanda yeniden yükselişe geçeceğiz inşallah.Kanal o kadar kötü bir dönemden sonra Demirören satın aldıktan sonra tekrar dizi tutturmaya başardı ama galiba bu yükseliş bile kurtaramayacak bakalım kim satın alır Disney dışında o kadar parayı harcayacak bir şirket yok ama onlar da kötü bir dönemden geçiyorlar üstelik FOX var yeni bir kanalı alacakları sanmıyorum.
Kötü dönemden falan geçmiyor Disney+'ım. Platform çok ilgi gördü. FOX'umun ise değerini bilmiyorlar yakın zamanda yeniden yükselişe geçeceğiz inşallah.
Kanal d bosaltiliyorBirsen Altuntaş'ın haberine göre ara verme kararını Türker İnanoğlu almış. Kanal D'nin elinde de bir bölüm stok varmış.
Bu Bence Kanal degisir Demiroren avmde nereyi kapatacaksin Kanal d icinTürker İnanoğlu başka kanala taşımalı diziyi.
86 yaşında, hastanede yatıyor, durumu belirsiz... Arka Sokaklar'la uğraşacağını sanmıyorum, ekibine talimat vermiştir o ayrı...Türker İnanoğlu başka kanala taşımalı diziyi.
acun alirsa Kanal d yi exxene alabilir Arka sokaklari86 yaşında, hastanede yatıyor, durumu belirsiz... Arka Sokaklar'la uğraşacağını sanmıyorum, ekibine talimat vermiştir o ayrı...
Daha tv8'i almasından kalan ödemeleri var diye biliyorum Kanal D'yi alabilir mi zor gibi...acun alirsa Kanal d yi exxene alabilir Arka sokaklari
Acil şifalar versin Allah.86 yaşında, hastanede yatıyor, durumu belirsiz... Arka Sokaklar'la uğraşacağını sanmıyorum, ekibine talimat vermiştir o ayrı...
Ben virgin media alsin hem adamlar akilli @12.Adam @offensiveDaha tv8'i almasından kalan ödemeleri var diye biliyorum Kanal D'yi alabilir mi zor gibi...