TV'den izlemek varken nete bırakacaksın demek.
El birliği ile linçlendim.Yargı'yı sonraki gün izleyebilirsin nasılsa kendini sağlama aldı ve bir yere kaçmıyor.
TV'den izlemek varken nete bırakacaksın demek.
El birliği ile linçlendim.Yargı'yı sonraki gün izleyebilirsin nasılsa kendini sağlama aldı ve bir yere kaçmıyor.
Pazartesi: -Pazartesi: -
Salı: BABA
Çarşamba: -
Perşembe: BALKAN NİNNİSİ
Cuma: -
Cumartesi: GÖNÜL DAĞI
Pazar: YARGI (Yargı dizisinin temposuna göre ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2'ye geçiş yapıyorum)
Avatarın Güzel Günler olduğu halde diziyi izlememek.Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: Kızılcık Şerbeti
Cumartesi: Kardeşlerim
Pazar: -
İlk bölümü sevdim ama devam etmek için bir neden yok gibi, fragmanlara göre belki ilerleyen bölümlerde tekrar dönebilirim.Avatarın Güzel Günler olduğu halde diziyi izlememek.
Hikayenin neresi hoşuna gitmedi?İlk bölümü sevdim ama devam etmek için bir neden yok gibi, fragmanlara göre belki ilerleyen bölümlerde tekrar dönebilirim.
Boşver yahu dizimizi gereksizlerden kurtarmamız daha iyi. Ayrıca sen de diziyi önce TV'den izle öyle konuş.Hikayenin neresi hoşuna gitmedi?
Sen de beni Twitter dan takip et. Ben tv'den izlemedim diye mi sonuçlar düşük geldi.Alıntımdan belirtmiştim halbuki.Boşver yahu dizimizi gereksizlerden kurtarmamız daha iyi. Ayrıca sen de diziyi önce TV'den izle öyle konuş.