'Yasak Elma'nın Yeni Bölümü Bu Akşam Yok! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ffb9qd7WIAE_gU_

FOX'un Medyapım imzalı sevilen dizisi 'Yasak Elma'nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Bekir Aksoy'un başrolünü paylaştığı, Sevda Erginci'nin konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek.

Yasak Elma tekrar bölümüyle şimdi, yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Nedeni bölüm yetiştirmemek falansa gülmekten patlarım sanırsın yüksek bütçeli dönem dizisi çekiyorlar. :F

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ne alaka ya?? Son dakikaya kadar vardı da son anda ne değişti?

Bölümü yetiştiremediğimiz için mecburen tekrarla geçiyoruz ama soran olursa ortamlarda duyarlıyız dersiniz. :A

Yasak Elma komedi dizisi sayılır, FOX’un da duruşu ortada bu tarz konularda. Aranın sebebi budur muhtemelen.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Taksim meselesi yüzünden olduğunu hiç sanmıyorum. Öyle olsa tekrarı yerine film falan koyarlardı. Kimi kandırıyorlar..

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Ben edep timsaliyim çatla. :Z
6 tane senden var videoda :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
6 tane senden var videoda :A

Yoo bir tane var. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Güzel günler gibi komedi yayınlamayan kanal ve yapımı tebrik ediyorum :A
Son ana kadar akşam yeni bölüm olacak diye izleyiciyi kandırıp son anda ortada bırakmak (terör saldırısı yeni akıllarına geldi zaar) kadar saçma bir durum da böyle saçma bir diziye yakışırdı. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx