Oldu, başını da açsın mı?Birkaç bölüme Alev ile kanka olur, düzelir. Yoksa çekilmez.
Oldu, başını da açsın mı?Birkaç bölüme Alev ile kanka olur, düzelir. Yoksa çekilmez.
Yılmaz Tüzün geliyor arka sokaklara kadri keser başkomiser karakteriyle @EmreCanNursema yüzünden reyting alamadılar. @Emre Ozansoy
Haber veririm dedim benim konu açmaya vaktim yokta o yüzden bir tek senaryomla ilgileniyorum @EmreCanİzlemiyorum ki.
Bence senaryo yazmak vakit kaybı.Haber veririm dedim benim konu açmaya vaktim yokta o yüzden bir tek senaryomla ilgileniyorum @EmreCan
Açsın, evde açıyor zaten.Oldu, başını da açsın mı?
İnternetten seyrediyorlar televizyonda bitince protesto yapıp suçlusu kanal d korktu bir yerden Mesut emniyet müdürü olacaktı başka diziden teklif gelmese sıcak kafadan birde kanal d ilk senaryoyu beğenmedi hemen sıcak kafa dizisinden teklif gittiÇarşamba-perşembe yayınlanan yeni diziler düşerken Kızılcık Şerbeti'nin güçlü rakibine karşı yükselişe geçmesi yayın gününün reytingler adına kıstas olmadığını kanıtlıyor. Propaganda amacı bariz olsa da insanların kayıtsız kalamayacağı bir konusu var ve şahsen hala cumartesi günü daha iyi reytingler alabileceğini düşünüyorum ama Show direnmeyi seçecek anlaşılan.
Yalı Çapkını sonunda yükselişi durdurup ilk düşüşünü yaşamış ama yüksekten yükseğe düşmesi sorun değil tabii.
İyilik KŞ'den kötü etkilenir diye tahmin ederken ısrarla tutunmayı sürdürüyor. Bu dizi bitip Darmaduman cuma olsun diyorduk ama hem gününü korudu hem de bu hafta DD'den daha iyi reyting aldı gerçekten hayret etmemek elde değil.
Koskoca Arka Sokaklar'ın bu sezon Total'de hala 5 reyting alamaması ne kadar şaşırtıcıysa Yalnız Kurt'un zorlama 2. sezonuyla çökmesi de o kadar sürprizden uzak.
Arka sokaklar hedef kitlesi internete kaymış 21000 kitle internete kaymış Mesut yok diye internetten seyrediyor bitince o zaman Reyting 5 çıkmazBence senaryo yazmak vakit kaybı.
Kıvılcım ve Alev daha dürüst bu sıkmabaş + yarı bacak açan mahluklardan.Açsın, evde açıyor zaten.
Alıntı yapmadığınız sürece mesajınızın bildirimi gitmez.gündüz kuşağını paylaşabilirmisiniz rica etsem