Çöp Adam - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,740
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hvad4hm.jpg

Star TV'nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi 'Çöp Adam'ın ilk tanıtımı izleyici ile buluştu.

Yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz'ün kaleme aldığı; Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın başrolünü paylaştığı dizi, gerçek bir hayat hikayesinden ekranlara uyarlanıyor.

Çöp Adam, yakında Star TV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
Böyle saçma teaser'lar yerine direkt iyi bir fragman yayınlamak daha güzel bence. Çünkü bu tarz videolardan birşey anlaşılmıyor ve dizi hakkında bilgi vermiyor, o zaman neden var?

Saçma ve ne anlattığı belli olmayan bir tanıtım olmuş. Zaten başrol ikili tehlikeliyken bu tanıtımla diziyi daha da tehlikeye atmışlar.

Adı üstünde 'teaser' olduğu için tanıtımı izlettirecek kadar merak uyandırması yeterli zaten. Engin dışında kötü bir detay göremiyorum. :A

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Diziden paylaşılan fotoğrafı şimdi gördüm, Engin çok kilo almış gibi. 😱

Niye daha iyi fragman gelmiyor denmiş ama dizilerin başlayacağını önceden duyurmak için kısa teaser'lar çok mantıklı bir yöntem. Böylece erkenden bahsedilmeye başlanmış oluyor ve dizi insanların aklında daha uzun süre kalıyor. Bu arada dizi hakkında da şunu söylemek istiyorum ki Yalı Çapkını'na laf ediyoruz ama kadını kaçırıp mahzene kapatma bakımından bu iş çok daha asap bozucu olacak gibi. :T:

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Niye daha iyi fragman gelmiyor denmiş ama dizilerin başlayacağını önceden duyurmak için kısa teaser'lar çok mantıklı bir yöntem. Böylece erkenden bahsedilmeye başlanmış oluyor ve dizi insanların aklında daha uzun süre kalıyor. Bu arada dizi hakkında da şunu söylemek istiyorum ki Yalı Çapkını'na laf ediyoruz ama kadını kaçırıp mahzene kapatma bakımından bu iş çok daha asap bozucu olacak gibi. :T:
Bu dizinin konusu ne ki 😱