Kızılcık Şerbeti'nin Afişi Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fdz3yo2XoAAJS7H

Show TV'nin Gold Film imzalı yeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı!

Yönetmenliğini Ketche'nin, senaristliğini Melis Civelek'in üstlendi dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman paylaşıyor.

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Türkoğlu) ve Fatih’in (Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesinin ardından gelişen olayları konu alan dizinin kadrosunda; Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

FdzxoGjXEAARa3d

Kızılcık Şerbeti, yakında Show TV'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Omg hiç begenmedim. Ayni Asla Vazgeçmem havasi var. Umarim ömrüde o dizi kadar uzun sürerde...

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Çok büyük hayal kırıklığına uğradım :( aşırı kötü bir afiş olmuş :T

Melis Civelek yine kızını torpille aldırmış. :A Füsun Demirel'i de afişin bir yerine koysalarmış keşke ayıp olmuş. :(

• Güldürdün
Reactions: cookies
Merakla beklediğim bir dizi ama afişi max 5,6 bölüm ekranda kalırım diyor :T

Afiş fena olmamış daha iyi olabilirdi kapalı karakter görmek şaşırtsada beni hoşuma gitti bakalım nasıl olacak

Şermin'e şimdi dikkat ettim türbanlı.. 😱 Çukurova'da ki karakterinin tam zıttı bir karakter olacak zaar. :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx