Hodrimeydan. Nasılsa son sezonumuz ve net bir şekilde de sezon sonunu göreceğiz no problem.Ummadık taş baş yararmış, o yüzden o kadar emin olma.
Hodrimeydan. Nasılsa son sezonumuz ve net bir şekilde de sezon sonunu göreceğiz no problem.Ummadık taş baş yararmış, o yüzden o kadar emin olma.
Yoo, görüşürüz bir iki haftaya. Miadını doldurmuş bir diziyi izlemeye devam et sen.Rüyanda mı?
Aynen öyle boş boş konuşurlar anca.Başka türlü olması zor zaten
Yalnız geçen sezon ve bundan önceki sezonda düşmüştü ikinci bölümden
☝🏻
3,4 bölüme yükseleceği kesin bırak canım konuşsunlar
Reytingleri böyle devam ederse KADIN gibi Şubat'ta bitirirler bir kılıf uydurup.Hodrimeydan. Nasılsa son sezonumuz ve net bir şekilde de sezon sonunu göreceğiz no problem.
Biterse de senaryo gereği biter, reyting yüzünden değil.Reytingleri böyle devam ederse KADIN gibi Şubat'ta bitirirler bir kılıf uydurup.
Biterse sizin de bahaneniz hazır. Senaryo gereği bitecek olsaydı birkaç sezon önce bitmesi gerekirdi.Biterse de senaryo gereği biter, reyting yüzünden değil.
Senaryo sürdürülebildiği için devam etti sezonlarca demek ki devam etmesi gerekiyormuş ve etti. Artık yavaş yavaş tıkanıyor yani Şubat'ta biterse senaryo gerçekten bittiği için biter.Biterse sizin de bahaneniz hazır. Senaryo gereği bitecek olsaydı birkaç sezon önce bitmesi gerekirdi.
Sen de kalitesiz dizileri izlemeye devam etYoo, görüşürüz bir iki haftaya. Miadını doldurmuş bir diziyi izlemeye devam et sen.
Evet benim izlediğim diziler kalitesiz, senin izlediğin diziler kaliteli.Sen de kalitesiz dizileri izlemeye devam et
Patlayan sen olmuş gibisinSeray Kaya balonu patlamış
Eskiden kaliteli diziler izlerdin ne güzelEvet benim izlediğim diziler kalitesiz, senin izlediğin diziler kaliteli.
BKGI izlemeyi ne çabuk bıraktım bir de utanmadan savunuyorsun bize karşı.Evet benim izlediğim diziler kalitesiz, senin izlediğin diziler kaliteli.
İkinci bölümü izleyemedim bir türlü sonra da ara ara sahnelerine bakmaya başladım. Tam izleyemiyorum. Yasak Elma'yı bitirecek olan her diziyi desteklerim.BKGI izlemeyi ne çabuk bıraktım bir de utanmadan savunuyorsun bize karşı.
İkinci bölümü izleyemedim bir türlü sonra da ara ara sahnelerine bakmaya başladım. Tam izleyemiyorum. Yasak Elma'yı bitirecek olan her diziyi desteklerim.
BKGI'nın kalitesizliğine dayanamadım zaar @serhattİkinci bölümü izleyemedim bir türlü sonra da ara ara sahnelerine bakmaya başladım. Tam izleyemiyorum. Yasak Elma'yı bitirecek olan her diziyi desteklerim.
İzlemediğin diziye de kalitesiz demezsin. Kalitesiz olduğu için değil zamanım olduğu için izleyemedim.BKGI'nın kalitesizliğine dayanamadım zaar @serhatt
Geçen sezon da izlenecek hikayesi yoktu ki Halit-Şahika'yı Çağatay-Kumru yaptılar 2-3 sezondur aynı senaryoyu ısıtıp ısıtıp veriyorlarGeçen sezon en azından doğru düzgün izlenecek bir hikayesi vardı, bu sezon o da yok. O yüzden düşmeye devam edecek.
Evet, öyle de yine bu sezonun rezilliğinden iyidir. Arzu'lu bölümler fena değildi ama o çıkınca batırmaya devam ettiler.Geçen sezon da izlenecek hikayesi yoktu ki Halit-Şahika'yı Çağatay-Kumru yaptılar 2-3 sezondur aynı senaryoyu ısıtıp ısıtıp veriyorlar