Netflix, Türkiye’deki abonelik ücretlerine 2022 yılında ikinci kez zam yaptı!
Yeni üyeler için bugünden, mevcut üyeler için ise yeni fatura döneminden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar; Temel Plan aylık 45,99 TL (
Gerçek enflasyon %178 yalnız. Makyajlı hali %80.Enflasyon'un %80 oldugu bir ülkede normal bence.
Sen cidden %80 olduğuna inanıyor musun?Enflasyon'un %80 oldugu bir ülkede normal bence.
+1Yakında TR'den çekildi haberleri alacağız belli oldu.
Türkiye'de ücretsiz film veya dizi izleme seçenekleri çok zaten. Hayatta vermezdim bu parayı.
Gerçek enflasyon %178 yalnız. Makyajlı hali %80.
Sen cidden %80 olduğuna inanıyor musun?
+1
Türkiye'de ücretsiz film veya dizi izleme seçenekleri çok zaten. Hayatta vermezdim bu parayı.
Gerçek enflasyon %178 yalnız. Makyajlı hali %80.
Android kullanıyorsan bunlara ihtiyacın yok.Disney+ Day etkinliğinden dolayı Disney+ 1 aylık üyelik fiyatını (belirli bir süreliğine) 23.99 TL'ye indirirken Netflix Türkiye, en ucuz paketini 45.99 TL'ye çıkardı, çok garip. Üstelik bu fiyatlara değecek içeriklerin (yerli) olduğunu da düşünmüyorum, kendi ayaklarına sıkmışlar.
Orası neresi ki ?Bence yine iyi fiyatlar sizde. Bizde en ucuz paket sizin parayla 250 TL korsan sitelere dadandım.
Sen neyin kafasını yaşıyosun ? beni sinirlwndirme senin gibi troller yüzünden banlanmak istemiyorum alım gücüne bakacaksın bu konularda ! Şimdi defol gitBence yine iyi fiyatlar sizde. Bizde en ucuz paket sizin parayla 250 TL korsan sitelere dadandım.
Boşver takma şu trolüOrası neresi ki ?
1 dolar 1.70 azerbaycan manatıymışSen neyin kafasını yaşıyosun ? beni sinirlwndirme senin gibi troller yüzünden banlanmak istemiyorum alım gücüne bakacaksın bu konularda ! Şimdi defol git
------
Boşver takma şu trolü
Vah vah ne pahalıymış1 dolar 1.70 azerbaycan manatıymış