3 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 5 26.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 47.4%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Firar (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Tek Başımıza (Star)

Oy: 1 5.3%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 10.5%
  • Başrolde Aşk (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

Oy: 3 15.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Pis Yedili mi ? Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tekrarı mı ? Hangisi daha fazla izlendi ?

Firar, rakiplerinin azalması fırsatını değerlendirebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Pis Yedili, A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tekrarı zirvede.

Pis Yedili, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni bölümünün yokluğunun fırsat bilerek totalde zirveyi kapmasına rağmen A/B'de oranlarında düşüş yaşadı.

Kim Milyoner Olmak İster, A/B'de 2.olarak yine büyük bir başarıya imza attı.

Fox'un gündüz kuşağı dizisi Unutma Beni totalde 4.sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Firar, rakiplerinin azalmasını fırsat bilemedi ve yarışı yine gerilerden takip etti. Star'ın bu diziyle ilgili vereceği karar merak konusu.

Tek Başımıza yeni gününde ve yeni saatinde totalde 39.sıraya yükselmesine rağmen A/B'de ilk 100'e zor girdi. Dizi, önümüzdeki günlerde final yapacak.

Yahşi Cazibe'nin yılbaşı özel bölümünün tekrarı A/B'de iyi iş çıkarıp ilk 10'a girdi.

Kanal D'nin yeni gündüz kuşağı programı Mutfağım, 2.bölümüyle A/B'de iyi iş çıkardı ve 10 share barajını aştı.

Star gündüz kuşağı ve haber bülteniyle yine istediğini bulamadı. Melek, Üstün Dökmen ilk 100'e giremedi. Hayallerin Peşinde, totalde 100. A/B'de 92.oldu. Haber bülteni 4 shareyi geçemeyerek rakiplerinin çok gerisinde kaldı...

Son düzenleme:
pis yediliyi izledim gayet güzeldi 1.olabilir

adminim ankete vadi nin beyaz TV de yayinlanan tekrarlarinida ekleyebilirmiyiz

Pis Yediliyi izledim güzeldi ama Gani Müjde şu Dilkopat mıdır nedir o kızı sustursun ya dizinin seviyesini çok düşürüyor sözüm oynayan kıza değil karaktere.

firarı izledim. ileridkei bolumlerde heyecan daha da artıcak gibi gorunuyor

Bir zahmet Pis Yedili birinci olsun bu boş günde, birinci olmazsa ayıp eder yani ama 10 reytingi görmez kanımca, belki de görür, geçen yıl ÖBGZ'nin yokluğunda Aşk ve Ceza 12 reytingi görmüştü, Pis Yedili de aşağı kalmasın.

Pis yedili bos günde bile ab birinci olamamis yok artik laberan ayrica firar 14.olmus shareside fena değil :) tek basimiza 39 olmus normalde ilk 100e girmesi lazim firar etkisimi nedir :)

Pis yedili bos günde bile ab birinci olamamis yok artik laberan ayrica firar 14.olmus shareside fena değil :) tek basimiza 39 olmus normalde ilk 100e girmesi lazim firar etkisimi nedir :)

Tek Başımıza, Firar etkisiyle yükseldi büyük ihtimal. Demek Muhteşem Yüzyıl'ın arkasında olsa 10 shareyi bulacak :)

O GÜNE O DİZİ KOYACAK KADAR SAF DEĞİLLER HERALDE esen yenerle eyvah düsüyorum baya bir artacaktir

Tabii ki koymayacaklar ve yayından kalkacak zaten Tek Başımıza :)

Eyvah Düşüyorum ilk bölümleriyle başarılı olacaktır yüksek ihtimalle. Yarışmanın başarılı olup olmamasına göre 20 shareyi bile bulabilir. Karşısında Kim Milyoner Olmak İster de olmayacak Çarşamba :)

Tabii ki koymayacaklar ve yayından kalkacak zaten Tek Başımıza :)

Eyvah Düşüyorum ilk bölümleriyle başarılı olacaktır yüksek ihtimalle. Yarışmanın başarılı olup olmamasına göre 20 shareyi bile bulabilir. Karşısında Kim Milyoner Olmak İster de olmayacak Çarşamba :)

YARİN BAKIP GÖRÜCEZ Star günü çarsamba olacak gibi pazartesi özgü namal danda umutluyum :) İLK 3TE OLABİLİR

ÖBGZ tekrarıyla bile A/B'de birinci, totalde ikinci,
Pis Yedili boş günde Total'de birinci, A/B'de düşerek üçüncü,
başka bir şey demiyorum.

pis yedi ö.b.z.g.k normal bölümü yayınlandıgında ab de daha fazla reyting alıyordu . bu durum nasıl olsu ilginç . atv eger salıya bir dizi yayınlamayacaksa kim milyon isteri saat 20 ye alması en mantıklısı.

işte bu :D

[TABLE="class: cms_table, width: 569"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]01:37:17[/TD]
[TD]9,52[/TD]
[TD]22,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kim milyoner olmak ister izledim. reytingi de iyiymis. kendime gore izleyecek baska bir sey bulamadim zaten.

Edit: Pis yedili cocuk dizisi degil miydi ya. Biraz baktim hic izleyesim gelmedi. Izleyeni nasil bu kadar fazla anlamakta zorlaniyorum.

Son düzenleme:
kim milyoner olmak ister izledim. reytingi de iyiymis. kendime gore izleyecek baska bir sey bulamadim zaten.Edit: Pis yedili cocuk dizisi degil miydi ya. Biraz baktim hic izleyesim gelmedi. Izleyeni nasil bu kadar fazla anlamakta zorlaniyorum.
pis yedili bir gurubu çocuklara hitap ediyor.. bir gururupta gençlere hitap ediyor. bazen ancak çocukların güleceği karikatürize tipler var. bazende gençlerin aşk damarına hitap edecek sahneler var. ondan totalde yüksek reyting almış. malum sbt denekleri çogu çocuklardan oluştu için ondan birinci çıktı

Pis yedili öbzgk nin yoklugunde total de zirveyi kapmis AB de ise düsüs var.

Kim milyoner olmak ister atv Adina süper is cikarmis.

öbgzk tekrari ilede col güclü oldugunu göstermis oldu.

Firar dizisi yeni diziler gelince final yapacaktir.

Dizilerin tekrarlari yine basarili olurken, Kanal 7 de yayinlanan vadi nin ilk bölümleride ilk 50 ye girmeye devam ediyor.