Cemre'yi en çok Cenk hak ediyordu, ama sağ olsun senarist saçmaladı.Ayıpsın,Cem Ned için değer.![]()
Cemre'yi en çok Cenk hak ediyordu, ama sağ olsun senarist saçmaladı.Ayıpsın,Cem Ned için değer.![]()
Nedim 'in ne suçu var?Cemre'yi en çok Cenk hak ediyordu, ama sağ olsun senarist saçmaladı.![]()
Bir suçu yok, o da Ceren ile daha iyi duruyordu.Nedim 'in ne suçu var?![]()
Anma şu mendeburuBir suçu yok, o da Ceren ile daha iyi duruyordu.![]()
Mendebur falandı ama bir başka karakterdi rahmetli Ceren.Anma şu mendeburu![]()
Evet, kafası hep alavere dalaverelere çalışıyordu.Bir de şu babaannesi yok mu tam Şam şeytanıMendebur falandı ama bir başka karakterdi rahmetli Ceren.![]()
Babaannesini de seviyordum, iyi planlar yapıyorlardı birlikte.Evet, kafası hep alavere dalaverelere çalışıyordu.Bir de şu babaannesi yok mu tam Şam şeytanı![]()
Nerde lüzümsüz karakter var sen de ona ayılıp bayılıyorsun.Babaannesini de seviyordum, iyi planlar yapıyorlardı birlikte.![]()
Doğru.Nerde lüzümsüz karakter var sen de ona ayılıp bayılıyorsun.![]()
Bu gereksizlere olan ilgin nereden geliyor?Doğru.Ama en çok ilgi çekenler de o karakterler oluyor.
![]()
Kötü karakterler olması yeterli .Bu gereksizlere olan ilgin nereden geliyor?![]()
Hayır girememiş.@Alos'cum Zalim İstanbul tekrarı girmiş mi listeye?![]()
Sen diziyi izliyorsan kimi destekliyorsun? Nedim mi? Cenk mi?Hayır girememiş.
Dizi yayındayken izlemiştim bi daha da izlemedim. Nedim tabikiSen diziyi izliyorsan kimi destekliyorsun? Nedim mi? Cenk mi?
Dizi yayındayken izlemiştim bi daha da izlemedim. Nedim tabiki
Zevksizliğin üstünde yine.Dizi yayındayken izlemiştim bi daha da izlemedim. Nedim tabiki
Sen de öylesin
Aynı senZevksizliğin üstünde yine.![]()