Caner Erdem Bir Efsaneyi Geri Döndürüyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
5-6 Yıl Önce Kanal D Ekranlarında Yayınlanan ZAGA Gecesi Yeniden Dönüyor. SHOW TV Ekranlarında Cumartesi Akşamları Başlayacak Olan Zaga Gecesi İçin Caner Erdem Okan Bayülgene Canlı Yayına Çıkmadan Önce Böyle Bir Teklifte Bulundu. Kulislerde Yer Alan Habere Göre Bayülgen Teklife Çok Sıcak Baktığını Dile Getirdi.

Tv8de Haftada 5 Gün Boyunca Yayınladığı Programlarda Aldığı Parayı Tek Seferde 4 Saatlik Bir Talk SHOWda Kazanacak Olan Bayülgen Ünlü Yönetmenle Çalışacağı İçinde Canlı Yayına Neşeyle Katıldı.

ZAGA Gecesi Yeni Sezonda SHOW TVde.

Güzel bir format olur tekrardan, Okan Bayülgen'in kabul etmesini isterim.

Valla zaga çok gzeldi.... showdada başarılı olabileceğini tahmin ediyorum yani tv8den daha ii olacağını düşünüyorum...

Kabul edeceğini düşünmüyorum Okan, Acun'la aynı kanalda program yapmak istemez...

Okan Bayülgen açısından iyi olur ama Okan Bayülgen'in Show TV'yi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Büyük bir kanalda çalışmak istese Kanal D'ye geri döner :)

Yani bana tüm dedikodular saçma geliyor, dedikodulara göre hem Beyaz hem Okan Show tv'ye geçti, Kanal D gelecek sezon toptan Show'a taşınacak anlaşılan. Acun ile Okan'ın arası çok açıkken Acun'un programının arkasında Okan nasıl program yapacak bilemiyorum !

Yani bana tüm dedikodular saçma geliyor, dedikodulara göre hem Beyaz hem Okan Show tv'ye geçti, Kanal D gelecek sezon toptan Show'a taşınacak anlaşılan. Acun ile Okan'ın arası çok açıkken Acun'un programının arkasında Okan nasıl program yapacak bilemiyorum !

açık derken neyi kastetdin anlamadım... acunla okanın arası bozukmu?