Keşke birkaç sezon önce Yasak Elma'ya gelseydi.Kendisi özellikle kötü karakterleri seçiyor röportajını izlemiştim.
Keşke birkaç sezon önce Yasak Elma'ya gelseydi.Kendisi özellikle kötü karakterleri seçiyor röportajını izlemiştim.
Yakışıyordur ona bir şey demiyorum ama işte bir oyuncu olarak tek tip roller oynayarak kendine yazık ediyor bence.Fazla izlemedim kendisini ama tam kötü karakter canlandıracak biri bence çok da iyi rolünü yaptığını düşünüyorum bu konuda![]()
Şu anda da gelebilirdiKeşke birkaç sezon önce Yasak Elma'ya gelseydi.![]()
Ben izlemeyi bıraktım, o yüzden şu an olmaz.Şu anda da gelebilirdi![]()
Bu tarz çok az oyuncu var her rolü deneyimlemek isteyen bir çoğu daha dar veya geniş fark etmeksizin bir çerçeve içindeki rolleri kabul ediyor. Artı olarak gelen tekliflerin tahmin ediyorum büyük çoğunluğu kötü karakter rolleridir.Yakışıyordur ona bir şey demiyorum ama işte bir oyuncu olarak tek tip roller oynayarak kendine yazık ediyor bence.Bir oyuncunun her türlü rolü deneyimlemesi ve oynayabilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. O yüzden kendisini daha farklı rollerde, daha farklı karakterleri canlandırırken görmek isterim açıkçası.
![]()