48. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
3274057_620x410.jpg

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar belli oldu!

Geçen yıl Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen'e verilen ödüllerin bu yılki sahipleri 'Üç Kız Kardeş' ile adından söz ettiren Özgü Kaya, 'Kardeşlerim' ile üne kavuşan Su Burcu Yazgı Coşkun, şu sıralar 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de rol alan Nilsu Berfin Aktaş olurken Taro Emir Tekin de ödüle layık görülen ilk erkek oldu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin yine aralık ayında sahiplerini bulması planlanıyor.

Kaynak: Birsen A.

ozgu.png

3430908_898995bab4ed4df4efa0938c81cd45c0_640x640.jpg

nilsu-berfin-aktas-koronavirus-benden-cok-onemli-bir-sey-aldi.jpg

kapak_115902.jpg

İlk defa bir erkek? 😱 Daha iyi olmuş. 4'ü de çok iyi isimler, büyük tebrikler. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: cookies
Hadi diğerlerini anlayabilirim ama Nilsu Berfin Aktaş ne alaka ya Benim Hayatım'la mı parlıyor. :A Torpil diyenler olmuş ama torpilden ziyade anasının gözü menajer etkisi diyelim ona. :A Neyse yılın Altın Kelebek konuştuğumuz dönemini açtığımıza göre hayırlı olsun şimdiden. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kadınlara özel bir kategori değil miydi? Bu zamana kadar neden sadece kadın oyuncular kazandı o zaman? (b)

Hadi diğerlerini anlayabilirim ama Nilsu Berfin Aktaş ne alaka ya Benim Hayatım'la mı parlıyor. :A Torpil diyenler olmuş ama torpilden ziyade anasının gözü menajer etkisi diyelim ona. :A Neyse yılın Altın Kelebek konuştuğumuz dönemini açtığımıza göre hayırlı olsun şimdiden. :A
Harbi sevmediğim bir isim değil ama parlama durumu kesinlikle yok :A

Su Burcu Yazgı Coşkun'un oyunculuğuna Kırmızı Oda'da hayran kalmıştım. Listenin en hak edeni kesinlikle o, diğerleri için yorum yapma gereği bile duymuyorum. :A

Su Burcu Yazgı Coşkun'un oyunculuğuna Kırmızı Oda'da hayran kalmıştım. Listenin en hak edeni kesinlikle o, diğerleri için yorum yapma gereği bile duymuyorum. :A

Düşüncendir saygı duyuyorum ama Özgü konusunda sana katılmıyorum bence çok iyi bir oyuncu :D