Vay arkadaş arkamdan konuşulup dedikodu ediliyormuş
😀 Tamam geldim. Olayı özet geçeyim. Ben 2-3 yıl önce de üye olmak istemiştim ama üyelik de sorun olduğu için bir türlü girememiştim. Sonra tahminlerin yapıldığı "
https://www.kicktipp.com/" sitesinden tahminlerimi yaptım. Orada hiçbir sorun yaşamadım. Kaldı ki bu sitenin bu tahminle ilgisini bile unutmuşum. Tahmin yerindeki mesajdan bağlantıya geçilmiş. Bu sene de üye olmak istedim ama yine sorunlar yaşadım sağ olsun 1-2 arkadaş sistemden halletmiş ve nihayet gelmişim. Son 3 yılda ya 1. ya 2. oluyorduk haliyle göze batmışız
Bu sene de hedefim ilk 3 inşallah
Fırsat buldukça da ilgili konu başlığında yazmaya çalışırım. Bir de admin şöyle bu siteye uygun şampiyon olan kişiye kupa bardak tarzı bir hatıra ödülü verse süper olur
Herkesin bir hedefi olmuş olur
------
bence sen yakalamadın. Tolstoyevski ile biz 9/18/2020 yılında mesajlaşmışız
"Merhaba, iyi tahminler. Bir sorumuz olacaktı acaba siz foruma üye misiniz yoksa ziyaretçi olarak mı dahil oldunuz? katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz."
Ama onla rekabet ettiğimiz için forumda da üyelik sorunu yaşadığım için öyle kalmıştı. Beni forumda yakalamak önemli değil tahminlerde yakalamak önemli
😛 Yalnız bu sene herkes bilenmiş gibi tahminler görüyorum. İlk 5'in dışına bile atılabilirim ama rekabet güzeldir
------
tamam oldum rahatladınız mı
------
Helal dostum iyi takip ediyorsun beni. Geçen sene tarihe geçmiştim. İlk kez 3 farklı sitede şampiyon olmuştum. Daha önce 1 ya da 2 kez oluyordum. O nedenle bereketli yıl oldu benim için
------
Böylesi daha gizemli ve fantastik oluyor. Yakında yine hayalet olurum belki
😀