- Reaksiyon puanı
- 32,657
- Puanı
- 1,060
Düşünmüyorum
Düşünmüyorum
Rezerv lig sinirlerimi bozar maçı nerde oynayacağız salı günü saat 17 de slovackoda hava limanı yok @12.Adam22-23 Sezonun başlamasına sadece 2 gün kaldı.Tahmimlerinizi en geç cuma 20.29 a kadar yapınız.
@Angelica @Araf @ardaguler54 @ayd @baltahan @batuhankaralar @bazinga @caglaruysal @Cervantes @emreemreu @eskici @Gerekli24 @hasanca @Jaxiean @Kadir @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @mesmeso @slhttnmtl @The_Erinch @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Zeyno
Yaptım tahminleri. Katılım az görünüyor şu anda. Çok rahat şampiyon olurum ben katılım artmazsa Tek rakibim hasanca22-23 Sezonun başlamasına sadece 2 gün kaldı.Tahmimlerinizi en geç cuma 20.29 a kadar yapınız.
@Angelica @Araf @ardaguler54 @ayd @baltahan @batuhankaralar @bazinga @caglaruysal @Cervantes @emreemreu @eskici @Gerekli24 @hasanca @Jaxiean @Kadir @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @mesmeso @slhttnmtl @The_Erinch @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Zeyno
rezerv ligide hesaba al birde şu ülke sıralamasını seneye uefa şampiyonlar ligi 1.öneleme turundan başlayacak şampiyonu TürkiyeninYaptım tahminleri. Katılım az görünüyor şu anda. Çok rahat şampiyon olurum ben katılım artmazsa Tek rakibim hasanca
@bazinga bitti şimdi sana mı sıra geldi?Yaptım tahminleri. Katılım az görünüyor şu anda. Çok rahat şampiyon olurum ben katılım artmazsa Tek rakibim hasanca
Teşekkür ederim. ☺️ Özelden görseli fırlatır msn?Yeni sezon hayırlı olsun.
Trabzon alsın bugün, para yatırdım. Tabi Arsenal de alması gerek. Yoksa 10 banknot El Fatiha.
Rezerv lig varmıydı iddada @Yakamoz-AsiYeni sezon hayırlı olsun.
Trabzon alsın bugün, para yatırdım. Tabi Arsenal de alması gerek. Yoksa 10 banknot El Fatiha.
8 puan güzel başlangıç. Bjk son dakikalarda golü bulmasa liderdim muhtemelen. Riskli bir tahmin yaptık ama tutmadı maalesef@Araf ve @batuhankaralar 11 puanla yeni sezonun açılış haftasını lider kapatmayı başardı.İlk ikiyi 9 'ar puanla hayalet 👻 hasanca, @slhttnmtl , @Yakamoz-Asi takip ederken, geçen sezonun şampiyonu @MasacRE 8 puanla, konunun sahibi 7 puanla kendi rekorunu kırdı.
@ardaguler54 , @bazinga , @MEnes , @ayd , @fatihterim, @Gerekli24 , @Tolstoyevski , @Turkuazz , @Zeyno , @gsdikel, @mesmeso , @sezer , @baltahan, @Keith Long , @The_Erinch , @Angelica , @emreemreu , (@bugra46, @caglaruysal ,@Cervantes , @eskici , @Jaxiean , @Kadir, @Maskeli Fedai ) parantez içindeki kişiler tahmin etmeyenler.
Su çok güzel canım yoldaşım, sen de gel...Bu oyun yine mi başladı… @hasanca kimsen ortaya çık artık yeni sezon şerefine…
Utku beyciğim ile savaşa bile girerim, hemen tahminlerimi yapayım bari…Su çok güzel canım yoldaşım, sen de gel...