Adını Feriha Koydum 65.Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
FF ÖZEL HABER![/B]

Mesut Yar "Burada Laf Çok" programina katilan "Hazal Kaya" Adini Feriha Koydum dizisinin 65.bölümüyle ekranlara veda edecegini duyurdu. Dizinin nasil bitecegi simdiden merak ediliyor..

ad%C4%B1n%C4%B1-feriha-koydum-izle.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Çok üzüldüm, en azindan 80 bölüm bekliyordum bu diziden.. Neyse, herseyi tadinda birakmak daha dogru olabilir.

tutan diziler gereksiz yere uzatılınca sıkar zaten aşk-ı memnu ve feriha tam zamanında bitirerek büyük iş yapıyorlar cidden :)

Bence tam zamanında bitiriyorlar daha fazla uzatmaları dizinin kalitesini düşürebilirdi.

gitsede kurtulsam. hic hoslanmiyorum bu diziden. 24 kare degil de 5 kare hizda yayinlaniyor sanki. bu kadar yavas dizi mi olur ya.

İyi reytinge aldırmayıp bitirenleri ben de tebrik ediyorum.

Dizi dün Aksam İnternette ilk dizifilm.com da yayinlanan 41.Bölümün Fragmani ile Rekora imza atmis , iki bucuk saat icerisinde 50.000 kisi izlemis ... , Dizi adeta ucmuss , Basligi da ,, ADİNİ REYTİNG KOYDUM"

Dizi dün Aksam İnternette ilk dizifilm.com da yayinlanan 41.Bölümün Fragmani ile Rekora imza atmis , iki bucuk saat icerisinde 50.000 kisi izlemis ... , Dizi adeta ucmuss , Basligi da ,, ADİNİ REYTİNG KOYDUM"

Çok izleniyor evet dizifilm.com sitesinde. Ben bakiyorum 33056 kere izlenmis 1 dakika sonra bakiyorum 39056...

zaten bu haber medyapım yeni dizileri sayfasındada vardı.. çağatay alacakaranlık efsanesinde rol alacak... acaba oradaki edward adı yerli versiyonunda nolur çok merak ediyorumm

sen rekor görmemişsin kardeş vadinin fragmanları 5 dakkada 100 bini geçiyo :D bence bitirilmesi en doğrusu olmuş sevmediğim ve hiç beğenmediğim dizilerden biri.

sen rekor görmemişsin kardeş vadinin fragmanları 5 dakkada 100 bini geçiyo :D bence bitirilmesi en doğrusu olmuş sevmediğim ve hiç beğenmediğim dizilerden biri.
sevmyebilrsin... ama izleyenlere saygı göstermek zorundasın.... senin profilindeki karakteri biz yıllarca görüyoruz ama ağzımızı açmıyoruz... biz onu izlemeyi çokmu seviyoruzz...yada hep aynı diziyi ekranlarda grmeyi....

sevmyebilrsin... ama izleyenlere saygı göstermek zorundasın.... senin profilindeki karakteri biz yıllarca görüyoruz ama ağzımızı açmıyoruz... biz onu izlemeyi çokmu seviyoruzz...yada hep aynı diziyi ekranlarda grmeyi....

kardeş ben zaten saygısızlık yapmadım ki dizinize hem sen vadiyi sevsen nolur sevmesen nolur tüm halk seviyo.hem sana şunu söylim vadi kalitesinde bi dizi yok türkiyede inanki sevdiğim için söylemiyorum diğer dizilerede bakıyorum kolay yoldan reyting peşinde hepsi vadinin her bölümünde o kadar emek varki bu sevgiyi hakediyolar.

kardeş ben zaten saygısızlık yapmadım ki dizinize hem sen vadiyi sevsen nolur sevmesen nolur tüm halk seviyo.hem sana şunu söylim vadi kalitesinde bi dizi yok türkiyede inanki sevdiğim için söylemiyorum diğer dizilerede bakıyorum kolay yoldan reyting peşinde hepsi vadinin her bölümünde o kadar emek varki bu sevgiyi hakediyolar.

olabilrde vadi bi efsane... yani kaç yıldır devam ediyo bi zahmet dediğin oranlrı alsın...

İlginç bir karar oldu. Keşke devam etseydi. Yerine şimdi Acun'un programlarından biri geçer :D