TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şerlok beyciğim...

india cruise GIF

Desteklediğim isim hayvan gibi kas yapıp, performans birincisiyken elenince ben…

Kadın 2011 de rekor kırarken de kaslıymış :A

Ayrıca kıskanma patronunuz Atakan gibi :F

------

Hala ağlıyor mu bu kadın :A Ya şimdi sosyal medya üzerinden sallıyor da final zamanı karşısında Acun varken ne bu ne Nagihan hiçbir şey diyemezler. Çünkü Nisa'yı Ayşe'yi falan eleştirelim derken Acun'un kurduğu sisteme laf etmiş olacaklar Acun da izin vermez buna :A
Ayol yüzleşmede Aycan barış için geğiriyor osuruyor dedi bunlar da isterse konuşur :F

Sema zaten exxen cupta performansla kupayı aldı nanik sana :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Nagihan'ı gram sevmem ama Ayşe ve Nisa hâlâ orada dururken elenmesi aşırı saçma. Son elenen dört isimde finalde olması gerekiyordu. Adem buradan sonra güle oynaya şampiyon olur.

Turabi'yi günahım kadar sevmem ama onun şampiyon olduğu ilk all star müthiş keyifliydi be kardeşim :A Survivor'un en iyi sezonu odur muhtemelen. İki finalist de desteklemediğim isimler olduğu halde söylüyorum bak bir de bunu düşün yani :A
------

Sen mi yolundan dönmedin :A Anıl, Batu, Nagi, Sema... Kıvırmada senin üstüne su dökemez kimse :A

Turabi yarışırken 96.böl0mde final olmuş bu sene 150-160 bölüm sürecek daha çok efor harcıyorlar bence daha değerli :X

Ayrıca ben karar değiştirmedim final batuş - Nagi Queen
Sonra anıl
Sms i yeterse Sema dedim :X desteklediğim ikili hep aynıydı :A
Son iyi Survivor sezonu 2017'dir.. O sezon yedeklerden gelenler bile ayrı bir reality verirdi :A Ondan sonrası serbest düşüş..
------

@Maskeli Fedai ile bu kadar takılıp adam satmaman imkansız hayatta inanmam :F
------

Şerlok beyciğim...

india cruise GIF
Hain kütükler beni yine satmış.. @Sherlock
------

GELİYORUZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Cervantes

Son düzenleme: