Desteklediğim isim hayvan gibi kas yapıp, performans birincisiyken elenince ben…
Bak bu üzgün gününde seninle uğraşmıyorum. Kaşınma sen de![]()
Moralim bozuktur bana tokanmayın@Cervantes şu an Voldemort görmüş Harry Potter gibi bakıyor Utku beyciğim.
Ohooo ona bakarsan Evrim’in bile fanı olmuştum, onlar algı operasyonlarıydı anla artık be adam.Biz 89 yıldır reisimin izindeyiz… Bu da çok farklı yönlere çekilebilecek bir mesaj oldu…
Ben nisa grubundan değil miyim? Gene dışlandım. ... 😡Desteklediğim isim hayvan gibi kas yapıp, performans birincisiyken elenince ben…
Hala ağlıyor mu bu kadın
Kadın 2011 de rekor kırarken de kaslıymışDesteklediğim isim hayvan gibi kas yapıp, performans birincisiyken elenince ben…
Ayol yüzleşmede Aycan barış için geğiriyor osuruyor dedi bunlar da isterse konuşurHala ağlıyor mu bu kadınYa şimdi sosyal medya üzerinden sallıyor da final zamanı karşısında Acun varken ne bu ne Nagihan hiçbir şey diyemezler. Çünkü Nisa'yı Ayşe'yi falan eleştirelim derken Acun'un kurduğu sisteme laf etmiş olacaklar Acun da izin vermez buna
![]()
Turabi'yi günahım kadar sevmem ama onun şampiyon olduğu ilk all star müthiş keyifliydi be kardeşimSurvivor'un en iyi sezonu odur muhtemelen. İki finalist de desteklemediğim isimler olduğu halde söylüyorum bak bir de bunu düşün yani
------
Sen mi yolundan dönmedinAnıl, Batu, Nagi, Sema... Kıvırmada senin üstüne su dökemez kimse
![]()
Son iyi Survivor sezonu 2017'dir.. O sezon yedeklerden gelenler bile ayrı bir reality verirdiTurabi yarışırken 96.böl0mde final olmuş bu sene 150-160 bölüm sürecek daha çok efor harcıyorlar bence daha değerli
Ayrıca ben karar değiştirmedim final batuş - Nagi Queen
Sonra anıl
Sms i yeterse Sema dedimdesteklediğim ikili hep aynıydı
![]()
Hain kütükler beni yine satmış.. @SherlockŞerlok beyciğim...
![]()
Aaa nasıl geldi kıvıra kıvıra 😱Son iyi Survivor sezonu 2017'dir.. O sezon yedeklerden gelenler bile ayrı bir reality verirdiOndan sonrası serbest düşüş..
------
Hain kütükler beni yine satmış.. @Sherlock
------
GELİYORUZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Cervantes
Ortalık karışacak vaziyet alın![]()
@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy @12.Adam @Angelica @Cervantes @BARON男爵 @The_Erinch
Canlı yayında sorması başka amaSanki bilmiyorda![]()
Canlı yayında sorması başka ama![]()
Finalde alır benceSorsun bakalım alabilcekmi cevap![]()